Annonce
Sydfyn

To elever testet positiv for Covid-19: Ollerup Friskole sender tre klasser hjem

Ollerup Friskole har hjemsendt tre klasser, efter at to elever er blevet testet positiv for Covid-19. Foto: Ollerup Friskole
Ollerup Friskole har sendt tre klasser hjem, efter at to elever er blevet testet positiv for Covid-19. De to elever har været i isolation siden weekenden.
Annonce

Ollerup: To søskende fra Ollerup Friskole er blevet testet positiv for Covid-19.

Det har fået skolen til at sende tre klasser hjem.

Hjemsendelsen er sket onsdag, da skoleleder Jakob Ringgaard bliver informeret om, at de to elever, som sidst var i skole i fredags, er testet positiv for Covid-19.

- De to elever er ikke blevet smittet på skolen, men fordi de har været i kontakt med andre elever i fredags, hvor de sidst var i skole, har vi valgt at hjemsende de tre klasser, som har haft tæt kontakt til de to elever, fortæller Jakob Ringgaard.


De to elever er ikke blevet smittet på skolen, men fordi de har været i kontakt med andre elever i fredags, hvor de sidst var i skole, har vi valgt at hjemsende de tre klasser, som har haft tæt kontakt til de to elever.

Jakob Ringgaard, leder på Ollerup Friskole.


De to søskende har været isoleret siden weekenden.

Resten af skolen kører som normalt, fortæller Jakob Ringgaard, og han forventer, at eleverne i de tre klasser er tilbage i næste uge, når de er blevet testet negativ for Covid-19.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce