Annonce
Nyborg

To brag og et selvantændt batteri: Bil brød i brand

Det var formentlig et selvantændt batteri, der var årsagen til, at en bil mandag eftermiddag brød i brand. Foto: Maria Frellesen Pedersen

Nyborg: Mandag eftermiddag omkring klokken 15.15 måtte 12-årige Kim Hansen og hans far kigge en ekstra gang, da de kørte forbi en sort Audi, der stod parkeret på Knushovedvej.

Der sev en masse røg ud fra bilen, og kort tid efter kom der to brag, der fik den 12-årige dreng til at ringe efter beredskabet.

Beredskabet ankom til stedet ganske kort tid efter for at slukke den brand, der formentlig var opstået i bilens batteri.

Annonce

- Vores underbo kom løbende hen til os og fortalte, at vores bil stod i brand nede på gaden. Vi har ingen idé om, hvad årsagen er, men vi tror måske, at det er batteriet, der er selvantændt, lyder det fra ejeren Nikolaj Møller Sørensen, der også kunne fortælle, at det minimum var fem timer siden, at der var nogen, der havde kørt i bilen sidst.

Efter ganske kort tid lykkedes det beredskabet at få slukket branden, hældt kattegrus ud på vejen, hvor en smule olie var lækket fra bilen og fejet gaden ren.

Ifølge indsatsleder Michael Wagner fra Beredskab Fyn er der stor sandsynlighed for, at batteriet er antændt af sig selv. Foto: Maria Frellesen Pedersen


Ifølge indsatslederen på stedet er der stor sandsynlighed for, at det er batteriet, der var årsag til branden.

- Ejeren har været på værksted for en måneds tid siden med netop batteriet, så alt tyder på, branden er opstået der. Den var heldigvis hurtigt slukket igen, så nu skal vi bare have fjernet det sidste olie, inden vi er færdige her, siger Michael Wagner og fortsætter:

- Og så skal ejeren bare have ringet til sin forsikring, der skal have vurderet bilen og noget autohjælp, der kan fjerne bilen fra gaden.

Der var ingen personer, der kom til skade under branden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Politiet jagter to mænd efter overfald på buskontrollør: Den ene har måne – den anden er muskuløs

Annonce