Annonce
Middelfart

To bliver til én: Lokale entreprenørforretninger går sammen efter sygdom

Yderst til venstre ses indehaveren af Ronæs Entreprenørforretning, Thomas Rasmussen, ved siden af Jesper Buch. Han er søn af Torben Buch, der har måttet sælge J. Buch & Sønner på grund af alvorlig sygdom. På billedet ses desuden de andre medarbejdere og det materiel, der fortsætter under den nye ejer. Foto: Bo Frederiksen
Ronæs Entreprenørforretning & Anlægsgartner har købt J. Buch & Sønner, hvis ejer er ramt af alvorlig sygdom.
Annonce

Nørre Aaby: To lokale entreprenørforretninger er netop blevet til én, efter at Ronæs Entreprenørforretning & Anlægsgartner har overtaget J. Buch og Sønner i Gadstrup kun få kilometer derfra. Handlen er sket, fordi indehaveren af J. Buch & Sønner, Torben Buch, er blevet ramt af alvorlig sygdom.

Selv om baggrunden derfor er trist, er begge parter glade for handlen.

- Vi er utrolig lettede over at have fundet en dygtig, lokal køber, som kan passe vores kunder og samtidig overtager alle vores medarbejdere og det meste af vores materiel, siger Jesper Buch, hvis farfar startede firmaet i 1947.

Jesper Buch har aldrig været en del af familiefirmaet, men blot hjulpet sin far med salget under hans sygdom.

Indehaveren af Ronæs Entreprenørforretning & Anlægsgartner, Thomas Rasmussen, havde før overtagelsen 13 ansatte, nu har han 17 mennesker på lønningslisten. Han glæder sig over at få ekspertisen fra J. Buch & Sønner med over i sit firma.

- Nogle af folkene har mere end 40 års erfaring. Samtidig udvider vi nu vores vognpark med blandt andet en lastbil med kran, forklarer Thomas Rasmussen, der har rigeligt at lave med blandt andet kloakerings- og belægningsopgaver som del af en travl byggebranche.

Firmaet opererer ikke kun i hjemkommunen, men kommer helt til Vejle, Kolding og Odense.


Vi er utrolig lettede over at have fundet en dygtig, lokal køber, som kan passe vores kunder og samtidig overtager alle vores medarbejdere og det meste af vores materiel.

Jesper Buch


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Fyn

33.000 indkaldt på en gang: Kronisk syge fynboer kan få første Covid-19 vaccine stik i marts eller først i april

Annonce