Annonce
Odense

To biler stjålet i weekenden

To biler og en motorcykel blev i weekenden meldt stjålet i Odense. Genrefoto

To bilejere i Odense måtte i den forgangne weekend opleve tyve trille væk med deres biler. Lørdag morgen ved syv-tiden var det en bilejer, der pludselig ikke kunne finde sin sorte Seat Mii, årgang 2016, der ellers havde holdt parkeret i Albanigade siden fredag aften klokken 20.30. Hvordan det er lykkedes tyven at stjæle bilen, står hen i det uvisse. Bilen er nu efterlyst og har registreringsnummeret AZ88742.

En biltyv havde det til gengæld let, da vedkommende samme nat stjal en grå VW Up, årgang 2017, fra en adresse på J.L. Heibergs Vej. For her havde tyvene på en eller anden måde fået fat i den rette nøgle, og så var det ingen sag at låse bilen op og køre væk. Ifølge anmeldelsen til Fyns Politi, så er tyveriet sket mellem klokken 21 fredag og 06.00 lørdag. Bilen har registreringsnummeret BV21002.

De to biler var i øvrigt ikke de eneste køretøjer, der blev meldt stjålet i weekenden. I Albanigade blev der lørdag aften også stjålet en motorcykel af mærket Yamaha XTZ 750, årgang 1992. De nærmere omstændigheder omkring tyveriet er uklare, men ifølge anmeldelsen skete tyveriet i et tidsrum af kun et kvarters tid - mellem klokken 19.30 og 19.45 lørdag aften. Motorcyklen har registreringsnummeret BC74524.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Danmark

71-årig mand anholdt for at have kørt 22-årig værnepligtig ihjel: Havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce