x
Annonce
Nordfyn

To bildøre afmonteret og stjålet: - Det har jeg aldrig oplevet før

De to døre blev afmonteret i løbet af natten til torsdag. Værktøjet, der blev brugt i forbindelse med tyveriet, var efterladt på pladsen. Foto: Privat
Bilforhandler Nicky Petersen Lebæk fra Søndersø undrer sig over, at to bildøre fra en Volkswagen Passat er blevet stjålet.

Søndersø: Et særsyn mødte Nicky Petersen Lebæk, ejer af Lebæk Biler på Højagervej 31 i Søndersø, da han mødte på arbejde torsdag morgen.

Der manglede to døre på en Volkswagen Passat stationcar, og ved siden af bilen var der blevet efterladt noget værktøj.

- I løbet af nattens mulm og mørke har tyvene været forbi og afmonteret de to døre, og så må de have glemt værktøjet. Der er blevet puffet til kameraet på husmuren, så jeg kan desværre ikke se, hvem der står bag tyveriet, fortæller Nicky Petersen Lebæk, som selv bor lige ved siden af sin forretning men intet har hørt i løbet af natten.

Nicky Petersen Lebæk har ejet Lebæk Biler i 12 år, og han har aldrig oplevet denne form for tyveri før.

- For en del år siden var jeg ret plaget af hjul- og fælgetyverier fra et skur, men der har faktisk ikke været noget efterfølgende, og jeg har aldrig oplevet at få stjålet bildøre, konstaterer han.

Annonce
Her ses værktøjet, som var efterladt på pladsen ved Lebæk Biler. Foto: Privat

Låsekasse virker ikke

Nicky Petersen Lebæk er irriteret over tyveriet, men alligevel kan han ikke lade være med at smile lidt på læben.

- De finder nok ud af, at låsekassen ikke virker på den ene dør, da jeg ikke har nået at skifte den. Jeg har en ny liggende på lager, hvis de vil købe den - en låsekasse koster 1500 kroner, siger Nicky Petersen Lebæk og griner.

Tyveriet er meldt til politiet, men de var ikke interesseret i at komme ud og kigge på det, selvom jeg havde værktøjet liggende, fortæller Nicky Petersen Lebæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Aflysning kan blive katastrofal: Publikum afgør, om Tinderbox overlever

Debat

April 1960: Brand på Anderupgaard

Annonce