Annonce
Nordfyn

To bildøre afmonteret og stjålet: - Det har jeg aldrig oplevet før

De to døre blev afmonteret i løbet af natten til torsdag. Værktøjet, der blev brugt i forbindelse med tyveriet, var efterladt på pladsen. Foto: Privat
Bilforhandler Nicky Petersen Lebæk fra Søndersø undrer sig over, at to bildøre fra en Volkswagen Passat er blevet stjålet.

Søndersø: Et særsyn mødte Nicky Petersen Lebæk, ejer af Lebæk Biler på Højagervej 31 i Søndersø, da han mødte på arbejde torsdag morgen.

Der manglede to døre på en Volkswagen Passat stationcar, og ved siden af bilen var der blevet efterladt noget værktøj.

- I løbet af nattens mulm og mørke har tyvene været forbi og afmonteret de to døre, og så må de have glemt værktøjet. Der er blevet puffet til kameraet på husmuren, så jeg kan desværre ikke se, hvem der står bag tyveriet, fortæller Nicky Petersen Lebæk, som selv bor lige ved siden af sin forretning men intet har hørt i løbet af natten.

Nicky Petersen Lebæk har ejet Lebæk Biler i 12 år, og han har aldrig oplevet denne form for tyveri før.

- For en del år siden var jeg ret plaget af hjul- og fælgetyverier fra et skur, men der har faktisk ikke været noget efterfølgende, og jeg har aldrig oplevet at få stjålet bildøre, konstaterer han.

Annonce
Her ses værktøjet, som var efterladt på pladsen ved Lebæk Biler. Foto: Privat

Låsekasse virker ikke

Nicky Petersen Lebæk er irriteret over tyveriet, men alligevel kan han ikke lade være med at smile lidt på læben.

- De finder nok ud af, at låsekassen ikke virker på den ene dør, da jeg ikke har nået at skifte den. Jeg har en ny liggende på lager, hvis de vil købe den - en låsekasse koster 1500 kroner, siger Nicky Petersen Lebæk og griner.

Tyveriet er meldt til politiet, men de var ikke interesseret i at komme ud og kigge på det, selvom jeg havde værktøjet liggende, fortæller Nicky Petersen Lebæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Erhverv For abonnenter

Erhvervshus Fyns gulddreng: Økonomisk hjælp til udvikling af supercomputer har fløjet dronevirksomhed i mål

Annonce