Annonce
112

To 13-årige væltede på motorcykel under politijagt

En motorcykelbetjent fik øje på to knægte, der kørte på motorcykel uden hjelm. De to uden hjelm væltede, og det kunne være gået rigtig galt, men de slap uden de helt store skrammer. Arkivfoto: Palle Herløv
Motorcykelbetjent fik øje på to, der kørte på motorcykel uden hjelm på Kertemindestien, og satte efter dem.

En tur på stjålet motorcykel endte onsdag aften brat, men uden de helt store skrammer, for to 13-årige drenge.

Lidt før kl. 19.30 fik en motorcykelbetjent øje på to personer, der på stisystemet ved Kertemindestien i Odense NØ kørte på motorcykel uden hjelm. Fra stierne ved Tjørnehaven kørte de ud på selve Kertemindestien og hen over broen, som går over Ejbygade, og ind mod byen.

Motorcykelbetjenten besluttede sig for at køre efter de to, så han fik navigeret motorcyklen ind på Kertemindestien.

Annonce

Kortvarigt ude af syne

Vagtchef ved Fyns Politi, Hans Jørgen Larsen, fortæller, at det gik rimeligt tjept, da først drengene og siden motorcykelbetjenten kørte hen over broen over Ejbygade. På det tidspunkt mistede betjenten kortvarigt de to forankørende af syne.

Men da han kom over broen, kunne han se, at de to var væltet ned ad en græsskråning på den anden side af broen.

- Da betjenten når frem til de to, ser det ud som om, den ene er ved at stikke af, men betjenten får fat i ham, fortæller Hans Jørgen Larsen.

Den anden blev til gengæld liggende, og i første omgang så det ud til, at han havde brækket benet.

Efter en tur på skadestuen, hvor de to fik sat lidt plastre på hist og pist, viste det sig, at ham, der blev liggende, var sluppet med en forstuvning. Det viste sig også, at de to på motorcyklen blot var 13 år. Den ene fra Odense NØ, den anden fra Jylland. Det viste sig også, at motorcyklen var stjålet.

- Det var heldigt, der ikke skete mere med dem, siger vagtchef Hans Jørgen Larsen og tilføjer, at det desværre ofte er et problem, at der bliver kørt på motorcykel på Kertemindestien.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Kerteminde For abonnenter

Nyt forslag: Hvis du flytter til Kerteminde, får du en gratis byggegrund og 100.000 kr. i hånden

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Annonce