Annoncørbetalt indhold

Tjen penge på dit hjem, mens du bor i sydens sol

PR-foto credit

Dette indhold er sponsoreret

Den danske sommer 2020 var varm men kom sent. Det betød for mange danskere, at de ikke fik lov at holde ferie i varme og solskin, fordi de prioriterede at holde ferier i starten af sommeren. Det skyldtes også, at mange af dem, der ellers ville have rejst til sydens sol, måtte undvære og i stedet håbe på solskin herhjemme. Dertil Corona restriktioner. Derfor sidder mange danskere tilbage med en ‘sult’ efter solskin og måske også en udlængsel og flere og flere overvejer at flytte til sydens sol for en periode. Går du i disse tanker kan du til og med tjene penge imens ved at kigge nærmere på udlejning af hus.

Derfor har vi brug for sol og varme

Annonce

I de første ni dage af december havde vi i Danmark kun sølle syv et halvt minuts solskin om dagen. Det har i det hele taget været ualmindeligt mørkt og skyet de sidste mange uger. Konsekvensen af dette er, at mange danskere lider af træthed grundet det manglende lys. Når solen skinner, optager vi D-vitamin gennem vores hud. D-vitaminer sikrer den rigtige balance i vores immunforsvaret og reducerer således sløvhed. Med få soltimer i vinterhalvåret supplerer mange danskere deres kost med D-vitamin for at holde sig sunde og friske. Ønsker du i stedet at rejse sydpå for en periode for at suge solens kræfter til dig, kan du i mellemtiden udleje dit hus i Danmark.

Sådan lejer du dit hus ud

Hvis du ønsker at udleje dit hus, skal du først og fremmest tage stilling til de regler, som er gældende på området. I den forbindelse er lejeloven vigtigt, men også regler fra SKAT omkring indrapportering af indtægter og udgifter er relevante. Du skal også overveje, om du vil udleje dit hus med tidsbegrænsning eller ej. Udlejer du på ubetinget tid, skal du være opmærksom på, at lejer har et års opsigelse, hvis du ønsker at flytte tilbage. Det kan derfor være en god idé at gøre lejemålet tidsbegrænset med mulighed for forlængelse. Derefter skal du formulere en god lejekontrakt.

Gode råd til formulering af lejekontrakt

Du kan finde en skabelon på en lejekontrakt online. Husk i den forbindelse at vælge den nyeste skabelon A9, der findes. Ønsker du at tilføje nogle ekstra regler til lejekontrakten, kan du tilføje det i lejekontraktens paragraf 11, men brug nu en ekspert/jurist. Er du i tvivl om formuleringen af din lejekontrakt, er det altid en god idé at gennemsøge internettet for gode råd eller spørge en ven, der har stået i samme situation, til råds.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.