Annonce
Fodbold

Titelkamp til Mikkel Nielsen

Mikkel Nielsen (th.) i en tidligere prof-kamp mod georgiske Nikoloz Gviniashvili i Struer. Foto: Johan Gadegaard
Den tidligere Olympia-profil Mikkel Nielsen bokser om GBU Intercontinental-titlen 4. juli i ringridder-teltet i Aabenraa

BOKSNING: Man kan til alle evigheder diskutere valøren af det ene eller andet forbund i bokseverdenen. Men det står i hvert fald fast, at Odense-bokseren Mikkel Nielsen med tilnavnet "Pjatrøv" torsdag den 4. juli kæmper om GBU Intercontinental-titlen mod mexicanske José Luis Rodriguez Guerrero i ringridder-teltet i Aabenraa.

Mikkel Nielsen har nu haft otte professionelle kampe, siden han stoppede som succesfuld amatør i 2016.

- Jeg har haft otte kampe i min karriere,og det har ikke været let at få dem. Derfor ser jeg også frem til en titelkamp som denne, siger den tidligere Olympia-fighter, der senest har sparret med blandet andet Abdul Khattab. - Det tilføjer noget ekstra spænding,nervøsitet og tænding. Der er noget på spil. Hvis man er bare en smule seriøs med sin boksning,så er man vant til at ofre sig, men man har lidt ekstra at give af, når der er en titel på spil.

Mikkel Nielsen er netop fyldt 30 år, men hans modstander er den 10 år yngre mexicaner Jose Louis Rodriguez Guerrero. Selvom mexicaneren blot er 20 år, så bliver han ikke en let opgave for Nielsen.

- Først og fremmest så er han mexicaner, og mexicanere er nogle hårde typer, som kommer for at slås. Fysisk er han et hoved højere end mig, og har længere rækkevidde. Jeg bliver nødt til at bokse anderledes mod ham. - Han er klart den hårdeste modstander, jeg har mødt. Man bliver ikke nummer 66 i verden uden at kunne bokse. Han kommer til Aabenraa for at vinde.

Mikkel Nielsen er ganske vist fynbo og odenseaner nu, men er født og opvokset i Haderslev.

- Det er år siden jeg har bokset i Sønderjylland, og jeg har længe gerne villet vise dem hjemmefra, hvad det er jeg går og laver. Det bliver en speciel aften, og så glæder jeg mig bare til at høre noget sønderjysk, tilføjer Mikkel Nielsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
GOG

Følg med live: GOG mod Sønderjyske

Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Annonce