Annoncørbetalt indhold

Tips til en anderledes sommerferie

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sommeren står for døren, og inden vi ser os om, venter endnu en corona-venlig sommerferie - forhåbentligvis med lidt flere muligheder end hvad 2020 bød på. For ikke at skrue forventningerne for højt op, har vi lavet en guide med tips til en anderledes sommerferie. Det kan jo være at ønskescenariet om en ferie under varmere himmelstrøg ikke bliver til en realitet. Så hellere være parat med en plan B - læs med her og bliv inspireret.


Annonce

Tag fyn rundt 


Fyn er mere end blot “et bump på vejen” når man skal fra Jylland til Sjælland. Blandt andet var det her at den verdensberømte forfatter, H.C. Andersen voksede op. Faktisk har Fyn en hel del at byde på, og du opleve alt fra storbylivet i Odense til spøgelseshistorierne på Egeskov Slot. Derfor kan du sagtens tage familien under armen og planlægge en sommerferie, hvor i besøger de seværdigheder, Fyn har at byde på. Om end det ikke er drømmerejsen til Hawaii, så kan Fyn sagtens også diske op med lækre strande der, når du lukker øjnene, sagtens kan minde om en strand beliggende ved stillehavet.


På de dage hvor det regner, har Fyn selvfølgelig også mange indendørsaktiviteter du og din familie kan lave. Ellers er en regnvejrsdag, hvor brætspil står på dagens gøremål også en hyggelig aktivitet. Er der fodbold i fjernsynet, kan de voksne også hygge sig med de bedste betting sider, og gøre fodboldkampen lidt sjovere.


Kom tæt på naturen


Selvom Danmarks natur måske ikke ved første øjekast virker spændende, så kan du alligevel finde mange sjove, finurlige insekter og dyr i de danske skove. En vandretur i den danske natur hvor man sover i shelter, laver mad på bålet og skal ligge ekstra tæt for at holde varmen, er ikke bare en anderledes ferie - det er også en ferie, som du vil huske på i lang tid. Ligesom Adam Oehlenschlager nævner i Der Er Et Yndigt Land, så står Danmark klar med brede bøgetræer, parat til at give dig og din familie den bedste ferie i den danske natur.


Ø-hop


Danmark har mange øer. 443 for at være helt præcist. Er du ikke til fastlandet, kan du jo altid “hoppe” fra ø til ø og opleve hjørner af Danmark, du måske aldrig har oplevet før. Er du en samler, kan du ligeledes få et ø-pas, hvor du kan vise alle de forskellige øer du har besøgt.


Så selvom Danmark måske ikke er ønskedestinationen for sommerferien, så er der en hel del, som du kan give dig til. Det handler bare om at lede efter mulighederne, så skal du nok få strikket en god sommerferie sammen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.