Annoncørbetalt indhold

Tips og tricks når du skal finde catering i København

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Leder du efter catering i København? Så har vi en masse gode tips og tricks omkring, hvad du skal overveje, når du leder efter catering. En rigtig god overvejelse at have i tankerne er, hvor mange penge du er parat til at give i alt.


Annonce

Anden ting du skal nå at overveje, er hvilket from for event som cateringen skal ud til? Måske du også skal overveje hvor i København du gerne vil have maden fra. Bor du på Østerbro, vil du måske også helst have maden fra lige netop dette område, for at gøre det let for dig selv.


Alt efter hvad dine tanker er omkring dette, påvirker det, det endelige resultat. Der er nemlig mange muligheder på markedet, og nogle passer bedre til det ene end det andet. Der er mange lækre muligheder, så du skal bare finde den, som passer bedst til dig og dine ønsker.


Hvad er dit budget?

Ofte kommer det an på prisen, hvad dine muligheder ender med at være. De fleste går ud fra et budget, og det skal jo helst overholdes. Så lad os starte med at snakke om prisen på catering. Hvad ligger dit budget på? Ved du hvad du maksimalt vil give? Eller måske hvad det mindst skal koste?


Det er en god ide at arbejde med dit budget som det første. Det grænser måske mulighederne lidt ind, men hjælper også til at give et bedre overblik. Uanset dit budget, vil der være mange lækre muligheder for catering i København.


Hvilken del af København bor du i? 

Selvom du i forvejen har begrænset dig til én by, København, så er det en stor by. Som sagt, kan det være at det er mest praktisk hvis du finder noget catering i København som er tæt på dig. Det kan derfor være en god ide at kigge i dit lokalområde som det første.


Udover at det er praktisk at finde noget som ligger tæt på dig, så hjælper du også dit lokalområde ved at ligge dine penge netop her. Det er også meget nemmere, hvis noget nu skulle gå galt, for catering firmaet til at hjælpe dig til dit event.


De kan hurtigt komme ud på lokationen, hvis du nu skulle ende med mere sultne gæster end du beregnede. Så kan de hurtigt diske op med mere mad på bordet, eller hvad der ellers skulle opstå af problemer. Det kan endda være at du i din søgning finder ud af, at dit lokalområde har de bedste og lækreste muligheder – og så er det jo win win.


Hvilket slags event skal cateringen passe til?

Skal du holde bryllup, konfirmation, stor fødselsdag eller noget helt fjerde? Flere catering i København har specialiseret sig inde for bestemt events, og det kunne være at der derfor var noget som passede super godt til præis dit event.


Hvis du finder et catering firma som er specialiseret, har de også meget mere erfaring med i rygsækken med det event du holder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.