Annoncørbetalt indhold

Ting du skal huske når du flytter

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man flytter bolig, så kan det være en masse praktiske ting man skal huske, så man ikke får en masse kedelige overraskelser. I denne artikel vil vi hjælpe dig med tips og råd om hvilke ting man skal være ekstra opmærksom på når du skal flytte.


Annonce

Pligt om melding af flytning

Når du flytter, har du pligt om at melde din flytning til folkeregistret ellers kan du få en bøde. Når du gør dette, så bliver du også bedt om at vælge ny læge, samt bliver PostNord også automatisk meddelt om din flytning.


Sørg for internettet

Hvis du ligesom mange andre mennesker bruger internettet på daglig basis, så kan det være en god idé at undersøge dine muligheder for internet og TV inden du flytter. På den måde bliver du ikke overrasket og frustreret af langsomt internet når du streamer serier eller er på computeren.


Opbevaring af dine møbler

Hvis du er i gang med at flytte, så er det til tider nødvendigt at opbevare dine møbler eller andet. Det kan fx være hvis transporten ikke kan komme samme dag som du skal flytte eller hvis lejemålet stadig har nogle mangler. Uanset så kan det være en god idé at undersøge om der er et lagerhotel i nærheden, så du kan opbevare alle dine ejendele i en periode.


Sørg for tilmelding af vand, varme og el

Hvis din udlejer ikke tilmelder dig vand, varme og el, så skal du selv sørge for tilmelding, hvis du ikke vil have at du pludselig ikke mister et af ovenstående. Derfor bedes du kontakte din udlejer ad på forhånd, samt tilmelde dig hvis du selv har ansvar for tilmeldingen.


Skab er overblik af din økonomi før flytningen

Undersøg hvordan din økonomi kommer til at se ud efter du har flyttet. Ofte vil der være ændringer i dine omkostninger ift. Transport, husleje, fritidsaktiviteter og lignende. Det kan betyde at du skal betale flere tusinde mindre eller mere hver måned, hvilket kan have en betydelig effekt på din privatøkonomi hvis ikke du når at skabe overblikket.

Det kan altså betyde at du ikke længere har råd til drømmeferien, drømme møblerne eller lignende, da tusinde kroner hurtigt kan blive til titusinder kroner hen over et år. Anvend derfor nogle timer til at undersøge hvordan din økonomi kommer til at se ud ved at regne på transport. Det kan være spørgsmål som hvor meget det koster med offentlig transport, bil, cykel eller andet.

Hvis du køber en bolig, så skal du også tænke ind i afbetaling af boliglån, udgifter ved at eje boligen og meget mere som du måske ikke var klar over. Det kan være ejendomskaffer, grundskyld, udgifter til ejerforeningen, forsikringer, vedligeholdelse og meget mere som man måske ikke er klar over før man flytter i bolig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.