Annonce
Odense

Tinderbox: Vi har solgt 19.000 billetter indtil nu

Der sælges kun 6000 billetter mere til festivalen, og så er der udsolgt. Alligevel er der udsigt til underskud det første år

Annonce

Odense: Efter flere dages kritik af, at nogle billetter til sommerens Tinderbox Festival sælges med rabat plus tys-tys om det samlede billetsalg, skifter arrangørerne nu kurs.

Mandag oplyste Tinderbox, at der indtil nu er solgt 19.000 billetter til festivalen.

Arrangørerne skriver i en pressemeddelelse:

- Salget er eksploderet den seneste måneds tid, og vi har på nuværende tidspunkt rundet 19.000 solgte billetter, og det er vi mere end lykkelige for.

- Med tillæg af musikere, crew, frivillige, gæster og ansatte til festivalen, så har festival-ledelsen besluttet, at der kun sælges yderligere 6000 billetter for at sikre, at folk får den bedst mulige festivaloplevelse. Som tidligere fortalt er der fokus på bedre plads, kvalitet og god stemning på Tinderbox.

Annonce

Tilfredse med salget

Festivalchef Brian Nielsen siger:

- Vi er rigtig glade for Tinderbox-salget på nuværende tidspunkt. Det betyder, at vi forventeligt kommer i mål med det salgstal og mål, vi satte os i starten, 25.000 solgte billetter.

- Vi har godt kunnet mærke, at der hos nogle har været en tilbageholdenhed omkring en ny festival i Odense, men det synes jeg er både naturligt og forventeligt, når festivalen endnu ikke har fundet sted, og derfor er det ekstra dejligt at se den fart, salget har haft i den seneste tid.

Annonce

Underskud i år

Festivalchef Brian Nielsen lægger dog ikke skjul på, at der er udsigt til underskud i det første år.

- Økonomisk forventer vi stadig røde tal i år, men som tidligere udtalt, så ser vi de første år som en investering i festivalens fremtid, og der er ingen tvivl om, at vi er mere end på rette vej, og det er skønt, tilføjer han.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce