Annonce
112

Tinderbox 2019 var …

Meningerne er delte, men langt de fleste er positive i forhold til dette års festival. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Meningerne om Tinderbox 2019 er delte blandt publikum.

Brødtekst

Annonce

Skuffende

Foto: Ulrik Sass

- Jeg synes ikke, at musikken har været lige så god i år som tidligere - der er rigtig mange satsninger for de unge. Tinderbox skal være alsidigt, men det må gerne være mere alsidigt end i år, ellers så driver man alle os på den anden side af 40 direkte ned på Heartland Festival.

Rikke Nørgaard, 53 år, Rolfsted

Godt

Foto: Ulrik Sass

- Jeg har arbejdet her, og alle folk har været flinke. Der er mange mennesker, og de er glade. Jeg synes ikke festivalen er så stor endnu at det er generende, og det er nemt at få hjælp, hvis man kommer til skade.

Kean Linde, 20 år, Grindsted

Rig på muligheder

Foto: Ulrik Sass

- Der er helt vildt meget musik at vælge imellem - der er noget for enhver smag. Det gælder også med maden, og jeg kan godt lide, at de også tager hensyn til veganere. Folk var meget åbne, og der var en vild stemning. Til gengæld er toiletforholdene på campingområdet ved Væddeløbsbanen ikke optimale.

Louise Jønsson, 25 år, Søllerød

Alsidig

Foto: Ulrik Sass

- Jeg er ikke den store musikkender, men jeg synes alligevel musikudbuddet er bredere i år, og så synes jeg, det er lækkert at gå rundt her på pladsen, uden at det flyder med affald. Der er mange mennesker i år, men jeg synes ikke, det er generende.

Gert Fogt, 60 år, Søndersø

Hyggeligt

Foto: Ulrik Sass

- Jeg har ikke så meget erfaring i at gå på festival, men der er dejligt ro her - en fed stemning. Musikken er ikke så vigtig for mig, men jeg kan godt lide, at der er mange forskellige muligheder - også madmæssigt. Det er rigtig godt.

Camilla Engelbredt, 40 år, Aalborg

God musik, godt humor og glade mennesker

Foto: Victor Juul Grønbæk

- I år har det været Miley Cyrus, vi har set mest frem til. Ikke så meget for musikken, men mere at det er så stor en stjerne, der kommer til byen, så skal man jo næsten se det. Og det skuffede slet ikke. Vi tænker helt sikkert, vi skal afsted hele familien igen næste år.

Louise Knold, 26 år, Odense og Ida Knold, 22 år, Odense

Episk

Foto: Victor Juul Grønbæk

- I forhold til mange amerikanske festivaler, har Tinderbox en mere afslappet stemning. Folk kommer bare for at lytte til god musik, nyde lækkert mad og bare nyde at være sammen med venner og familie. Min hovedbeklædning er Den Omrejsende Panda. Han rejser med mig over alt i verden.

Iven Andrion, 32 år, Los Angeles

En varm affære

Foto: Victor Juul Grønbæk

- Gnags var det bedste. Der var bare liv og glade dage. Peter A.G. rammer gamle som unge. Desuden har Tinderbox en god kulisse her. Det gør de alligevel bedre end Northside. Kyllingekostumet betyder, at jeg drikker gratis. Mine venner udfordrede mig, så jeg nyder det.

Mathias Ancker, 27, Aarhus

Farverig

Foto: Victor Juul Grønbæk

- Jeg har ikke været her før, men har været på Smukfest. Og skal man sammenligne Tinderbox med de større festivaler, så er der bare en meget mere rolig stemning her, og der ikke lige så "crowded". Det kan jeg utrolig godt lide.

Laura Kruse, 23 år, Aarhus

Rigtig god

Foto: Victor Juul Grønbæk

- I alle de år Tinderbox har været her, har de gjort det fantastisk. Så er jeg stolt over, hvor tilgængeligt, de har gjort det for handicappede. Det har jeg været med til at hjælpe dem med. Vi har arbejdet tæt sammen med dem og det har været et godt samarbejde.

Birthe Malling, 61 år, Odense

Varm

Foto: Mia Augustinus

- Det har været min første gang på Tinderbox. Jeg vil give festivalen en solid 10’er. Vejret har hundrede procent trukket op sammen med hele stemningen herude, for folk er så glade. Men til næste år må de gerne lave forskellige til- og afgangsveje til toiletterne, for om aftenen er det et stort kaos.

Rasmus Arens Kristensen, 22 år, Vejle

Sindssygt

Foto: Mia Augustinus

- Det er første gang, jeg er her, og der har bare været fantastisk stemning og masser af fed musik. Pladsen er overskuelig, og man kan komme hjem og sove. Og så er der mad over det hele, så man kan næsten ikke nå at blive sulten, før man skal prøve noget nyt. Jeg kommer helt sikkert igen næste år.

Jakob Grønhøj, 21 år, Munkebo

Fedt

Foto: Mia Augustinus

- Jeg kan godt lide den løse stemning på festivalen, hvor man kan snakke med alle. De første to dage var mine venner og jeg okay fulde, og der havde vi lidt svært ved at finde udgangen, da det blev mørkt. Så festivalen kunne måske godt sætte nogle flere udgangsskilte op til næste år.

Simon Barkholt, 21 år, Ullerslev

Sindssygt

Foto: Mia Augustinus

- Jeg har været her alle år, og selvom jeg også har været på Northside, som er en god festival, så er der bare en anden stemning på Tinderbox. Jeg synes, at pladsen fungerer. Selv om der er mange mennesker, er der ikke proppet, og der er mange siddepladser.

Alberte Rønde, 18 år, Århus

Exceptionelt

Foto: Mia Augustinus

- Det bedste ved Tinderbox er stemningen og atmosfæren. Det nye pantsystem har fungeret, og det har virket vildt godt med genbrugsglas. Fordi de er i hård plast, er der ikke så mange, der smider med dem. Det kunne være fedt, hvis festivalen bliver endnu mere miljøvenlig, end den allerede er.

Lumilla Barbagallo, 18 år, Århus

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To anholdt efter slagsmål på A-Bar i Odense

Kerteminde

Kommunen udvider med 8000 kubikmeter på havnen: - Det er prikken over i'et, jubler borgmesteren

Annonce