Annonce
Faaborg-Midtfyn

Timeout er genåbnet i Ringe: Mor og datter bag disken i grillbar tæt ved motorvejen

Thuy Thi Tran er ny forpagter af Timeout i Ringe. Her er hun sammen med sin 23-årige datter Camilla, der står bag disken og betjener kunderne. Foto: Hardy Hounsgaard
Timeout-grillbaren tæt ved motorvejen i Ringe er genåbnet efter flere måneders lukning og har fået ny forpagter, Thuy Thi Tran, der har ansat sin datter Camilla til at stå bag disken.
Annonce

Ringe: Der har været lukket i godt tre måneder hen over foråret og forsommeren, men nu er der igen liv i grillbaren tæt ved motorvejsafkørslen i Ringe.

Der er kommet nye folk bag disken i fastfood-restauranten Timeout, der ligger ved OK-tanken på Lombjergevej ved rundkørslen i udkanten af Ringes østlige del. Thuy Thi Tran har overtaget forpagtningen af grillbaren, der er en del af en kæde, ejet af Danish Crown Foods.

Hun har tidligere haft forpagtningen af Timeout-restauranten et andet sted på Fyn, i Blommenslyst på Middelfartvej vest for Odense fra 2010 til 2016, og hun har også haft en bodega og grillbar i Søndersø.

Men nu fokuserer hun på grillbaren med den centrale placering midt på Fyn tæt ved hovedfærdselsårer i alle verdenshjørner. Timeout åbnede i torsdags med masser af kunder, der ville have pølser, pommes frites, burgere, steg, sovs og kartofler. Hun har haft travlt med at lave mad til de sultne gæster.

- Jeg måtte lave en ekstra kamsteg og en ekstra gryde sovs, da vi havde vores første åbningsdag, fortæller Thuy Thi Tran, der kom til Danmark fra Vietnam i 1993 og bor i Odense med sin mand.


Jeg måtte lave en ekstra kamsteg og en ekstra gryde sovs, da vi havde vores første åbningsdag.

Thuy Thi Tran, ny forpagter af Timeout


Hendes kælenavn på vietnamesisk er "blomst", og hun stråler som en sol over de mange kunder i grillbaren, der har åbent indtil klokken 20 hver dag. Den 43-årige kvinde har familien tæt på.

- Hvad skulle der være, spørger hendes 23-årige datter Camilla bag disken til en af de mange kunder, der skal have stillet deres sult. Camilla er en af flere ansatte i grillbaren.

- Det er første gang, jeg arbejder sammen med min mor, smiler Camilla, der bliver 24 til august.

Annonce

Farvel i utide

De hidtidige forpagtere, Jesper og Marianne Rønning, har bestyret Timeout i Ringe siden 2008, men da coronakrisen kom og alle spisesteder blev tvangslukket midt i marts, valgte de efter nogle ugers lukning at stoppe helt.

- Vi havde planer om at stoppe inden for de næste to-tre år. Men nu blev beslutningen så fremskyndet på grund af coronalukningen, og så blev vi enige om at stoppe nu. Det er en svær branche at være i fremover. Der bliver større og større konkurrence, også fra restauranterne, der sælger takeaway-mad. Så nu bliver det en overgang til tilværelsen som folkepensionist, som jeg bliver næste år, siger Jesper Rønning, der er 65 år.

Hans kone, Marianne, er 62 år, og parret, der bor i Odense, har været glade for de 11 år, de har haft Timeout i Ringe.

- Vi er kede af, at vi ikke fik sagt farvel til kunderne. Det var lidt mærkeligt at være tvunget til at lukke, og det føles som tomrum, siger Jesper Rønning.

Marianne og Jesper Rønning har siden 2008 haft Timeout-grillbaren i Ringe, men efter tvangslukningen i foråret på grund af coronakrisen har de valgt at stoppe helt efter 12 år med fastfood i Ringe. Arkivfoto

Jesper og Marianne Rønnings 12 år som Timeout-forpagtere er værdsat i hovedkvarteret.

- Jesper og Marianne har i mange år været loyale samarbejdspartnere, som vi er kede af at sige farvel til. Timeout i Ringe har været et flagskib i kæden, siger pressechef Michael Ravn fra Danish Crown Foods.

Annonce

Ros til ny forpagter

Den nye forpagter Thuy Thi Tran har Danish Crown Foods også rosende ord om.

- Vi kender hende som dedikeret, dygtig og ærekær fra hendes tid som forpagtere af Timeout i Blommenslyst, siger Michael Ravn.

Med sin centrale beliggenhed lige ved afkørslen til motorvejen er der et solidt kundegrundlag for den nye forpagter.

Timeout i Ringe åbnede i 2005, og de første forpagtere var Vibeke og Klaus Jensen, der drev den de første tre år, inden Jesper og Marianne Rønning kom til.

Der er i alt fem Timeout-restauranter i Danmark.

Thuy Thi Tran er ny forpagter af Timeout i Ringe. Hun har tidligere haft Timeout-grillbaren i Blommenslyst og har også haft bodega og grillbar i Søndersø. Foto: Hardy Hounsgaard
Thuy Thi Tran i sving bag disken i grillbaren sammen med sin datter Camilla, der for første gang arbejder sammen med sin mor. Foto: Hardy Hounsgaard
Thuy Thi Tran er ny forpagter af Timeout i Ringe. Foto: Hardy Hounsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Havde ingen symptomer på første skoledag: Elev på Brenderup-skole er testet positiv for corona

Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce