Annonce
Læserbrev

Tim Åbenmund

Læserbrev: Tim Vermund (S), der har flere poster i byrådet for Socialdemokratiet, blandt andet som første viceborgmester, har siden sidste valg, hvor S vandt valget og magten, ført sig frem på forskellig vis. Blandt andet har han for vane at irettesætte sine kollegaer, både i den røde som blå blok.

Det er primært, når det gælder tonen, at Tim Vermund er på banen. Så meget, at han er nødt til at irettesætte sig selv også. Derfor beklager han ofte, når han føler sig misforstået i byrådssalen. Eller må give en undskyldning.

Det klæder ikke Tim Vermund at være så åbenmundet. Tim Vermund er også uddannelsessekretær og bør derfor have en baggrund for at forstå god opførsel. Måske burde han bruge den magt, som han og partiet har fået, til at vise sig som et bedre eksempel i sprog, opførsel og forhandlinger.

Han bør da slet ikke føre sig frem i denne avis og beskylde os borgere, vælgerne, for, at vi ”ikke har sat os ordentligt ind i tingene”. Deri giver Tim Vermund måske et signal, som vi vælgere må gøre op med os selv til næste valg.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: Over 100.000 ulovlige kanonslag beslaglagt i Svendborg

1994 138.534 ulovlige kanonslag blev i weekenden fundet og beslaglagt af politiet i Svendborg. Fyrværkeriet lå hos to mænd på henholdsvis 26 og 33 år, men endnu i aftes havde politiet i Svendborg ikke med sikkerhed kunnet fastslå, hvorfra fyrværkeriet stammer. Den 26-årige mand, der er fra Svendborg, hævder at have købt det af en mand i Nyborg, der dog under langvarig afhøring i går nægtede at have solgt kanonslagene. Kæmpepartiet lå på to lagre i Rudkøbing og et i Svendborg, og ifølge politiet opbevaret helt i strid med alle sikkerhedsregler. Kanonslagene har en meget kraftig knaldeffekt, men alt tyder på, at det kun var lykkedes at videresælge en meget lille del af partiet, før politiet slog til. 1969 Folketingsmand, chefredaktør Jens Peter Jensen, Odense har ladet sig opstille til det fynske amtsråd – efter sigende med det stille håb at kunne blive amtsborgmester, hvorefter han skulle være villig til at kvitte sit folketingsmandat. Han er af Venstre-vælgerforeningerne i Odense Storkommune blevet opstillet som spidskandidat, dog ikke uden en drabelig holmgang med andre, der havde samme ønske. Der måtte efter forlydende fire afstemninger til, før positionen var sikret. Det ventes, at der også kommer en amtsrådsliste fra Venstre på landet i Odense og Assens Amter, efter forlydende med amtsrådsmedlem H. Kryger Madsen som spidskandidat og endelig en liste fra Svendborg Amt. 1944 Alle vordende mødre ved, hvor umuligt det er at skaffe garn til tøj til den ventede baby. Man skal være meget heldig, om man skal kunne få noget i forretningerne, men ellers må man udnytte ældre søskendes eller andre slægtninges overskud af strikkede beklædningsgenstande, der så trevles op og strikkes om. Det kommer derfor som en glædelig overraskelse, at Odense Kamgarnsspinderi i januar, februar og marts 1945 har besluttet at levere 30 fed af sit lækre, varmende ”Hjertegarn” til vordende mødre. Man meddeler i dag, at garnet kun leveres efter skriftlig anmodning til spinderiet, og at denne skal være ledsaget af en erklæring fra læge eller jordemoder om, hvornår barnet ventes født.

Annonce