Annonce
Læserbrev

Tim Åbenmund

Annonce

Læserbrev: Tim Vermund (S), der har flere poster i byrådet for Socialdemokratiet, blandt andet som første viceborgmester, har siden sidste valg, hvor S vandt valget og magten, ført sig frem på forskellig vis. Blandt andet har han for vane at irettesætte sine kollegaer, både i den røde som blå blok.

Det er primært, når det gælder tonen, at Tim Vermund er på banen. Så meget, at han er nødt til at irettesætte sig selv også. Derfor beklager han ofte, når han føler sig misforstået i byrådssalen. Eller må give en undskyldning.

Det klæder ikke Tim Vermund at være så åbenmundet. Tim Vermund er også uddannelsessekretær og bør derfor have en baggrund for at forstå god opførsel. Måske burde han bruge den magt, som han og partiet har fået, til at vise sig som et bedre eksempel i sprog, opførsel og forhandlinger.

Han bør da slet ikke føre sig frem i denne avis og beskylde os borgere, vælgerne, for, at vi ”ikke har sat os ordentligt ind i tingene”. Deri giver Tim Vermund måske et signal, som vi vælgere må gøre op med os selv til næste valg.

Annonce
Annonce
Fyn

Efter gaderæs: Mand indlagt på intensiv

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

OB presset til angreb på hjemmebane: Satte det hele over styr mod Randers og tabte

Annonce