Annonce
Fyn

Tiltalt for bedrageri: Solgte fiktive mobiltelefoner på nettet og indkasserede pengene

Ifølge anklageskriftet lykkedes det en 20-årig tiltalt mand at franarre penge fra folk, som troede, de havde købt en mobiltelefon. Arkivfoto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
En 20-årig mand er tiltalt ved Retten i Odense for at have solgt mobiltelefoner, som aldrig havde eksisteret i virkeligheden, og på den måde franarret uskyldige flere tusinde kroner.
Annonce

Fyn: En 20-årig mand sidder i denne uge tiltalt ved Retten i Odense i en sag, hvor han skulle have solgt ikke-eksisterende mobiltelefoner til uskyldige borgere og dermed franarret dem flere tusinde kroner.

Sådan lyder det i anklageskriftet mod den unge mand, som er tiltalt for flere tilfælde af bedrageri, men også for røveri, indbrud, indbrudsforsøg, tyveri og besiddelse af hash - noget af det sammen med en 19-årig medtiltalt.

Det første bedrageri fandt sted tilbage i juli 2017 et sted i Munkebo og omegn, hvor han satte en Iphone-mobiltelefon til salg på Den Blå Avis for 1700 kroner. Det var der én, som fattede interesse for, og i håb om den nye brugte mobiltelefon overførte vedkommende pengene til den 20-årige mand. Men nogen mobiltelefon fik han dog aldrig.Sagen begyndte onsdag ved Retten i Odense, og fortsætter fredag, hvor der ventes dom.

Fra artiklen


Det samme gentog sig nogle dage senere, og igen var det en mobiltelefon, men denne gang udbudt på Facebook. En mulig køber var interesseret og overførte 2200 kroner for en Samsung Galaxy mobiltelefon. Køberen fik aldrig mobiltelefonen.

Et par måneder senere var en Iphone udbudt til salg på Den Blå Avis, hvor det lykkedes at få en køber til på forhånd at overføre 2000 kroner. Som i de to forudgående tilfælde fik køberen heller ikke her nogen mobiltelefon.

Annonce

Røveri i Kongens Have

Den 20-årige er også tiltalt for sammen med den medtiltalte at have begået røveri i Kongens Have i Odense.

Det fandt sted i maj 2018, hvor de begge slog et offer flere gange i hovedet og på kroppen med knyttet og flad hånd, ligesom de sparkede og væltede vedkommende omkuld. Fra vedkommende stjal de en pung med diverse betalingskort, kørekort og sundhedskort, samt en jakke og en t-shirt.

Dertil kommer en sag om indbrud i en villa i Kerteminde, og forsøg på indbrud i Ullerslev.

Sagen begyndte onsdag ved Retten i Odense, og fortsætter fredag, hvor der ventes dom.

Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Det ved vi om fængslet 25-årig: Blev betragtet som bandemedlem og frifundet i stor skudsag

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Odense

Ekspert i islamisk jura og imamer: - Magten ligger ikke hos de islamiske autoriteter og de religiøse råd

Annonce