Annonce
Sport

Mølgaard tilfreds med et point: Nu skal vi trække OB med ned

Tobias Mølgaard i duel med den tidligere VB'er Mathias Hebo. Backen spillede en god kamp og var tilfreds med det ene point i Lyngby.  Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Tobias Mølgaard var en af de bedste på banen, da VB tirsdag spillede 0-0 i Lyngby. Resultatet var han godt tilfreds med.

Lyngby: 0-0 i Lyngby er et ganske udmærket resultat for Vejle Boldklub. Det mener højreback Tobias Mølgaard, som var en af banens bedste spillere i tirsdagens nedrykningsbrag.

- Ja, vi er ok tilfreds med at komme herfra med et point. Det giver selvtillid til de ni kampe, vi skal ud og spille nu, sagde han.

Før landsholdspausen tabte VB med 5-0 til FC Midtjylland, og den plet blev ifølge Mølgaard vasket væk.

- Det var vigtigt at komme tilbage fra det 0-5-resultat. Den gjorde ondt, men nu føler vi, at vi er i gang i det her nedrykningsspil, og det er vigtigt, sagde backen.

Annonce

Vil trække OB med ned

VB har fire point ned til Lyngby under stregen og fire point op til OB på andenpladsen i nedrykningsspillet. Spørgsmålet er, om VB kigger op eller ned?

- Vi kigger 100 procent mod nedrykningsstregen. Den er vores fokus, og det har den været hele sæsonen, sagde Tobias Mølgaard.

Allerede fredag venter et opgør på udebane mod OB.

- Da håber vi på at trække OB med ned i det her og få lukket lidt af hullet op til de andre. Jo flere, der ligger hernede, des større en fordel er det for os, sagde Mølgaard.

I opgørets indledning begik VB masser af fejl, og det forplantede sig til resten af første halvleg, som ikke ligefrem var nogen fryd for øjet. Efter pausen blev det markant bedre.

- Vi skulle lige ud, mærke efter og ryste de værste nerver af os. Men vi kom ok med efter det, og jeg er godt tilfreds med måden, vi spillede på, sagde han.

Ærgrer du dig ikke over, at I ikke vandt? I havde jo mulighederne for det.

- Jo, men sådan har begge hold det nok. Vi skal være tilfreds med 0-0 og kigge frem, sagde han.

VB spiller mod OB klokken 18.30 fredag på Odense Stadion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Syv danske festivaler står sammen: Ikke realistisk med festivaler før sidst på sommeren

Middelfart For abonnenter

Stribonitter så omdiskuteret olieberedskabslager indefra: - Byggeri i seks etager er en skændsel for området

Annonce