Annonce
Fyn

Tilbud til ansatte på Lindø: Tag bussen på arbejde

Fra 2. august og i hvert fald et år frem vil det igen være muligt at stige på og af bussen ved Lindø Industripark. Arkivfoto: Michael Bager
Fynbus har indgået et samarbejde Lindø om, at der igen skal være busstop ved industriparken.

- Næste stop: Lindø Industripark.

Sådan vil det fra 2. august lyde i bussen på rute 151 morgen og eftermiddag på hverdage.

Et nyt samarbejde mellem Fynbus og Lindø Industripark betyder nemlig, at der kommer et busstop ved hovedporten til Lindø, hvor der i forvejen er busholdeplads og et overdækket læskur, som nu kommer i brug igen.

Det sker som led projektet "Fynbusiness", der sigter på at få flere erhvervskunder ind i Fynbusserne, og i første omgang er der tale om et et-årig forsøg. For at få mange til at tage bussen vil de første 100 medarbejdere, der melder sig til, kunne tage bussen gratis i hele august.

Fynbus og Lindø

Fra 2. august vil Fynbus på rute 151 igen gøre holdt ved Lindø Industripark ved Munkebo.

Det er del af projektet "Fynbusiness", som har til formål at få flere kunder i bussen fra erhvervskundesegmentet. Det skal ske ved, at Fynbus samarbejder med en række virksomheder.

Ved Lindø Industripark vil der således være to morgen- og eftermiddagsafgange mandag til torsdag, mens der på fredage vil være et stop om morgenen og et om eftermiddagen.

Forsøget gælder i første omgang et år og skal evalueres til næste forår med henblik på at beslutte, om stoppet skal gøres permanent.

Carsten Hyldborg, der er direktør i Fynbus, fortæller, at flere firmaer har henvendt sig til Fynbus og efterspurgt busbetjening til deres virksomheder.

- Blandt tilflyttende firmaer er en række store erhvervsvirksomheder med flere hundrede arbejdspladser, hvor det må formodes, at nogle ansatte vil være interesseret i at benytte kollektiv trafik til og fra deres arbejdsplads, fortæller FynBus’ direktør Carsten Hyldborg.


Ydermere vil den grønne bus også sikre, at vi kan tiltrække medarbejdere, som måske normalt ikke ville søge hos os. Derfor er det vigtigt, at man kan komme nemt til og fra Lindø Industripark - også med bussen.

Martin Bjerregaard, MHI Vestas Offshore Wind


Annonce

Fantastisk tiltag

Og det er en god idé igen at lade bussen stoppe ved Lindø, mener Martin Bjerregaard, der er senior factory director hos MHI Vestas Offshore Wind, der holder til i Lindø Industripark.

- Som grøn virksomhed er det vigtigt for os, at vi er ”grønne” hele vejen igennem, ikke kun på vores produkter, men også vores adfærd, så vi støtter selvfølgelig op om dette fantastiske tiltag. Ydermere vil den grønne bus også sikre, at vi kan tiltrække medarbejdere, som måske normalt ikke ville søge hos os. Derfor er det vigtigt, at man kan komme nemt til og fra Lindø Industripark - også med bussen, siger han.

Fra Søren Rask, afdelingsleder for Sikkerhed & Service i Lindø Port of Odense, som ejer området, lyder der også glade toner omkring det nye busstop.

- Det vil medvirke til, at adgangen til Lindø bliver lettere, samt at området bliver mere attraktiv for vores lejere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Vil du alligevel have AstraZeneca-stik? Regeringen vil se om droppet vaccine kan tilbydes danske borgere

Annonce