Annonce
Sport

Tilbagevendte fans og TV-værts navnebror: Navne fra Middelfart Stadion

Det idylliske Middelfart Stadion dannede ramme for en sejr med fans tilbage på lægterne. Foto: Michael Patrick Larsen

Der var masser af glade fans til stede på et solbeskinnet Middelfart Stadion til første hjemmekamp efter genåbningen for tilskuere i 2. division. Fodbold er for fans.

-----

Efter at have opremset gud og hver mand fra de to klubbers stab afrundede stadionspeakeren entusiastisk opremsningen med Middelfarts sportschef Søren Godskesen som rosinen i pølseenden. Han er velbevandret i fynsk fodbold og har tidligere haft lignende stillinger i både Næsby og Marienlyst.

Annonce

-----

Hos gæsterne fra FC Sydvest startede Martin Egelund inde med nummer 10 på ryggen. Han er storebror til Esbjergs Patrick Egelund, og de to brødre har en fælles fortid sammen på Esbjergs U19-hold grundet den meget lille aldersforskel på lidt over et år. Yngstemand har fået det meste af indeværende sæson ødelagt af skader.

-----

I gæsternes forsvar kunne man også læse på holdkortet, at Christian Degn startede inde. Selvom det havde været sjovt, var der ikke tale om den tårnhøje TV-vært kendt fra "Hvem vil være millionær?" og "Hammerslag". Der var blot tale om en navnebror, der dog ikke kan bryste sig af at måle 2,08 meter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce