Annonce
Odense Bulldogs

Tilbage på isen: Odense Bulldogs viste stor kontrol og tog en vigtig sejr over ligaens bundhold

Odense Bulldogs kunne søndag eftermiddag juble over en sikker sejr ovenpå en længere coronapause, hvor hele 13 Bulldogs spillere har været ramt af smitte. Foto: Line Fløe Poulsen
Det blev en målrig affære, da Rødovre Mighty Bulls gæstede den fynske is - og Odense Bulldogs efter en længere pause var tilbage i jagten på point.

ISHOCKEY: Da Odense Bulldogs efter 23 dage uden kampe igen var tilbage på isen søndag eftermiddag, blev det ikke blot den første kamp ovenpå en coronanedtur og lang kamppause, men det blev også til en sejr over Rødovre Mighty Bulls.

- Sejren giver os et boost inden resten af grundspillets kampe - vi er tilbage og er klar til at spille. Med sejren i dag får vi et godt hul til sidstepladsen, og kommer dertil op og får fat i midterholdene, som er en position, vi mener, at vi har haft både hold og potentiale til, sagde administrerende direktør Ole Nielsen til Sport Fyn efter kampen.

Der gik ikke lang tid før Odense Bulldogs havde banket rusten af sig, og tog kontrollen over spillet - og allerede efter anden periode var det tydeligt, hvilket hold, der havde momentum og kontrol over spillet.

Annonce

- Vi vidste ikke. hvor vi stod, efter så lang en pause - de første 10 minutter var der også noget rust, som skulle bankes af og spillerne skulle finde rytmen, men scoringen gav en løsning. Spillerne kunne uden tvivl mærke, at de manglede kamppraksis, men de  fik styr på det, og vandt en velfortjent sejr.

Kampen Kort

Isligaen, grundspil

Odense Bulldogs-Rødovre Mighty Bulls 7-2 (2-1, 3-0, 2-1).

Mål: 1-0 (10.47) Anton Schou, assisteret af Henry Hardarson. 2-0 (14.22) Mathias Mølgaard, assisteret af Mikko Virtanen og Lukas Bach Nielsen. 2-1 (14.57) Magnus Povlsen. 3-1 (27.32) Jonatan Tanus, assisteret af Sebastian Ehlers og Topi Piipponen. 4-1 (29.41) Rasmus Simonsen, assisteret af Henry Hardarson. 5-1 (37.33) Mikko Virtanen. 6-1 (49.45) Topi Piipponen, assisteret af Sebastian Ehlers og Ales Sova. 7-1 (54.34) Mathias H. Mølgaard, assisteret af Oliver True og Henry Hardarson. 7-2 (56.43) Brady Vail.

Udvisninger:
Bulldogs: Ingen.
Mighty Bulls: 2 x to minutter.

Dommere: Vernon Hofferd og Rasmus Haarkær Ankersen.

Bulldogs næste kamp: 14. januar klokken 18.00: Sønderjyske-Odense Bulldogs.

Tilskuere: 0

Powerplay efter 16 sekunder

Der gik ikke mange sekunder af første periode på isen, før Odense Bulldogs fik første powerplay - helt præcis gik der kun 16 sekunder, før en Rødovre spiller havnede i udvisningsboksen.

En handling, der bevidnede den intensitet Rødovre Mighty Bulls løb på isen med - for der var ingen tvivl om, at gæsterne var kommet for at hente tre point til tabellen.

Omend var Rødovre ikke alene om at løbe på isen med høj intensitet, og ønsket om at få overtaget på spillet fra start - og efter ti minutter med stor kontrol over spillet og flere gode chancer fra Bulldogs side, kunne Anton Schou sætte kampens første scoring ind.

Scoringen fik Rødovre til at presse på foran hundenes mål, men det pres fik Odense Bulldogs vendt, og her kunne Mathias Mølgaard sætte kampens anden scoring ind - en scoring, som hurtigt blev besvaret med en reducering fra Rødovre Mighty Bulls.

Annonce

Stak af fra gæsterne

I anden periode var der flere gode pres og chancer til Odense Bulldogs, og det var tydeligt at rusten var banket helt af, og spillet var sammenhængende og kontrolleret .

Rødovre stod imod presset, og kom også til en solid chance, og kom tæt på en scoring, men en knækket stav forhindrede Rødovre Mighty Bulls' pres i at blive en reducering. I stedet blev Odense Bulldogs næste pres til en scoring fra Jonatan Tanus.

Kun få minutter efter blev der også plads til Rasmus Simonsen foran Rødovres mål med endnu en scoring til Odense Bulldogs.

Foran 4-1 havde Rødovre svært ved at finde rytmen, og Odense Bulldogs lykkedes med at lukke alle gæsternes chancer ned - og dertil kom endnu en scoring til Bulldogs, efter Oliver True gled foran målet i et scoringsforsøg og Mikko Virtanen efterfølgende kunne sende pucken ind i målet.

Tredje periode viste Odense Bulldogs den kontrol de havde over søndagens kamp, og frustrationen blev mere og mere tydelig hos Rødovre Mighty Bulls - hvilket resulterede i en udvisning til Rødovres Jonatan Nielsen.

I powerplay fik Odense Bulldogs presset Rødovre og Mathias Mølgaard kunne sende endnu en puck i nettet.

Med knap fire minutter tilbage af kampen, og en seksmåls-føring til Odense Bulldogs, blev hjemmeholdets forsvar rodet og usammenhængende, og det gav plads til en reducering fra Rødovre.

Gæsterne forsøgte at holde presset de sidste minutter, men kampen var afgjort, og da slutfløjtet lød, kunne Odense Bulldogs juble.

Annonce
Odense For abonnenter

Rollo skabte utryghed i villakvarter: Nu er han død

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Sort røg fra skorstenen: Fynsværket skal droppe kul, men sidste år blev der skovlet ekstra meget kul i ovnen

Erhverv For abonnenter

Utrygge buschauffører: Flere og flere unge stiger på bussen og siger, de har astma, for så skal de ikke bære mundbind

Kerteminde

Restaurant åbner efter planen i forsommeren: Nu er firkløveren bag klar med koncept og navn

GOG

Emil Lærke er tabt for GOG og skifter til udlandet til sommer og direktør Kasper Jørgensen er virkelig ærgerlig over det.

For abonnenter

Mads og Lena fra 'Årgang 20': Hvis et af børnene ikke vil på tv længere, så stopper vi

Navne For abonnenter

Dødsfald: Trompeten har lydt for sidste gang: Peter var både til Carl Nielsen og det populære

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Fra vild efterspørgselhåndsprit til total opbremsning, inden ny bølge: Kiilto har været gennem to års turbulent rutsjebanetur

Faaborg-Midtfyn

Den sidste hjælpende hånd fra afdød ildsjæl: Efterlader millionbeløb til en række af områdets foreninger

For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

Erhverv For abonnenter

Buschauffører vil have fordøren lukket og kontanterne ud:  - Bliver vi lagt ned, bliver trafikken i Odense også lagt ned

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Endnu et anti-vaccine-skilt dukker op i ny by: - Jeg bliver sgu så gal

Middelfart

International handelsvirksomhed får nej til at fjerne bevaringsværdig skorsten: Den skal i stedet renoveres med hjælp fra fonde

Annonce