Annonce
Middelfart

9-årige Tobias vendte tilbage efter sommerferien: - Jeg glæder mig til at blive klogere

D. 12 august 2020 var Tobias Hørup Andersen første dag i 3.klasse på Hyllehøjskolen. Foto: Sofia Søborg Flittner-Nielsen.
Onsdag startede skolerne i Middelfart Kommune op efter sommerferien. En af de elever, som måske havde ligget en lille smule vågen, var 9-årige Tobias.
Annonce

Middelfart: Flaget er hejst over Hyllehøjskolen i Middelfart. Skolens elever vender nemlig tilbage fra sommerferie. Én af eleverne er 9-årige Tobias Mørup Andersen, som skal starte i 3.X.

Tobias Mørup Andersen har glædet sig til at starte i skole igen. Det er lang tiden siden, han har set sine venner, sin lærer og sine klassekammerater.

- Jeg glæder mig til at lære nye ting og blive klogere, fortæller Tobias Mørup Andersen.

Sammen med sin mor Janni Andersen spritter Tobias Mørup Andersen hænderne af, inden han målrettet sætter kurs mod sit nye klasselokale.

Tobias er nemlig onsdag, sammen med tusinder af andre elever i Middelfarts folkeskoler, vendt tilbage til en hverdag, der stadig er præget af de samme corona-forholdsregler som før sommerferien.

Det har blandt andet indebåret, at man på Strib Skole har holdt udendørs morgensamling og snart gentager et kursus i håndvask. Og på Nørre Aaby Skole har man i forberedelserne til det nye skoleår haft selskab af et konsulentfirma, der har kunnet hjælpe med flere spændende vand- og udeaktiviteter.

En af de ting, man har gjort på Hyllehøjskolen, er at begrænse mængden af mennesker et sted ved at sende forældrene uden for døren.

Da det bliver tid til at sige farvel, har 9-årige Tobias dog ingen problemer med at sige farvel til sin mor - der er ingen tårer eller kram. Tobias er bare klar til at se sine venner igen.

- Det er jo spændende, at han allerede starter i 3. klasse. Tiden flyver afsted, fortæller Janni Andersen.

Tobias er stolt af at være 'en af de store', nu når han selv cykler i skole samt er stoppet med at gå i SFO. Foto: Sofia Søborg Flittner-Nielsen.
Annonce

En stor dreng

Sommeren har været lang for Tobias Mørup Andersen - men samtidig gået meget hurtigt. Tobias Mørup Andersen er vokset op, så han nu er stoppet i SFO og kan cykle selv til og fra skole.

- Jeg er en af de helt store drenge nu, smiler Tobias Hørup Andersen.

Ved synet af sine venner går Tobias i rask tempo og begynder straks at snakke, så snart han ser dem.

Der er ingen problemer, når Tobias skal spritte eller vaske hænder. Han vil hellere end gerne passe på sig selv og mindske chancen for, at hans klassekammerater og lærer bliver syge. Foto: Sofia Søborg Flittner-Nielsen.
Annonce
Annonce
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Fyn

Flere arbejdspladser i sigte: Cannabis-succes åbner døren for flere job - byggeri bliver genoptaget

Odense

V-politiker raser: Udvalg ville ikke tale om Tarup Gl. Præstegaard

Annonce