Annonce
Assens

Til sagen: Ny Assens-serie med Jonathan Harboe som antihelt

Sådan går det for den ellers ganske almindelige dreng Zabi (Jonathan Harboe) i TV2 Zulu-serien "Grow". Foto: Frederik Steen Nordhagen
Jonathan Harboe (kendt fra "Sjit Happens" og "Underverden") spiller karakteren Zabi i ny TV2 Zulu-serie, som delvist foregår i Assens Arrest. Zabi er en god dreng, der får det hele vendt på hovedet.

- Fortæl mig alt det, du må, om din rolle.

- Min rolle er en god dreng, der ryger ud i noget ballade. Han ender med at sidde indespærret i et columbiansk fængsel, hvor han er ovre for at besøge noget familie. Der sker der ting og sager, som ændrer hans liv og vender det fuldstændig. På et eller andet tidspunkt bliver han overført til et dansk fængsel. Det er så her, vi er i dag. Det er vist det, jeg må fortælle om det.

- Hvordan passer det på dig, som du er til hverdag?

- Det er så langt væk fra mig selv, som det overhovedet kan være. Jeg er halv brasilianer, men den dobbelte etnicitet er det eneste, hvor jeg kan spejle mig i Zabi (Harboes karakter red.), men jeg begyndte at arbejde med den her rolle helt tilbage i 2017, så jeg har haft god tid til at forberede mig. Vi skulle have optaget sidste år, hvor jeg også var klar, men det blev rykket et år frem, så nu har jeg haft endnu længere tid til at holde mig varm og dykke ned i karakteren.

- Er du spændt på, hvordan danskerne tager imod serien?

- Ja, helt vildt. Det er en af mine mindre roller i forhold til minutter på skærmen, fordi det er en sidehistorie til hovedplottet. Så jeg er faktisk også rigtig spændt på, hvordan den bliver modtaget for de andre. Andreas Jessen er en af mine rigtig gode venner, og jeg glæder mig til at se, hvordan historien og det hele smelter sammen, fordi min er så meget en sidehistorie i forhold til de andres del. Men ja, det har bare været spændende at være på så stort et set med så mange mennesker. Der er 50 mennesker på settet, og der sker hele tiden noget.

"Grow" forventes at have premiere til foråret 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg For abonnenter

Massiv jordforurening nej tak: Flertal i Nyborg Byråd vil ikke købe den forurenede Lynfrosten-grund

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce