Annoncørbetalt indhold

Til Brasilien som dommer i maling

Kjeld Terp fra Syddansk Erhvervsskole nyder internationalt ry som maler-ekspert.

Uanset hvilken maler-lærling, der repræsenterer Danmark ved World Skills i Brasilien 2015, er Kjeld Terp med som dommer

Når maler-underviseren Kjeld Terp flyver til São Paulo næste år håber han at få følgeskab af en elev fra Syddansk Erhvervsskole. Men under alle omstændigheder vil nabosædet været besat med Danmarks dygtigste malerlærling.

Kjeld Terp er også ved næste World Skills konkurrence i Brasilien 2015 udpeget som dommer for Painting & Decoration. En international cadeau til den engagerede underviser fra Risingsvej i Odense, der med henblik på kommende DM- og VM-konkurrencer opmærksomt holder øje med skolens mest indlysende talenter inden for malerbranchen.

Kjeld Terp fra Syddansk Erhvervsskole nyder internationalt ry som maler-ekspert.
Annonce

Arrangerer træningslejr

Lige nu er det eleven Emil Skytte Knudsen, han fokuserer mest på. Emil er malerlærling hos Claus Andersen, Aarup, men i øjeblikket i intensiv træningslejr på Syddansk Erhvervsskole hos Kjeld Terp. Årsagen er det danske mesterskab for erhvervsskoleelever – eller DM i Skills – som afvikles 24.-25. januar i Aalborg.

Her skal Emil dyste med blandt andre kollegaen Thit Wede fra Syddansk Erhvervsskole i Vejle. Hun er regerende regionsmester og har altså tidligere slået Emil. Men fra hele landet ankommer kvalificerede kombattanter, så DM-titlen kan ingen føle sig sikker på. Her er mental styrke lige så vigtig som den faglige.

”Alle maler som en drøm, men i konkurrencesituationer kan det ske, at filmen knækker for den enkelte elev. Så min opgave består i at spotte og dyrke et ungt menneske, som kan fokusere trods tilstedeværelsen af måske 25.000 mennesker ved et dansk mesterskab eller en halv million under verdensmesterskabet. De skal være i besiddelse af en næsten autistisk evne til at træne op til konkurrencen, for det er en dybt ensom proces,” fortæller Kjeld Terp.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.