Annonce
Nyborg

Tietgen var alligevel flyttet

Der blæser nye vinde over handelsskolen i Nyborg. Dels er håndværkerne ved at lægge sidste hånd på en større "make over" af skolen, dels har skolen fået ny rektor i form af Gitte bargholt, der i forvejen er rektor for afdelingen i Odense.

Elevtallet er vigende og det er svært at opretholde et godt studiemiljø

Annonce

Nyborg: Hvis ikke Nyborg Kommune havde tilbudt at købe Tietgenskolens afdeling i Nyborg, ville skolen have lukket inden for et-to år.

Det erkender direktør på Tietgenskolen Peter Enevold.

Elevtallet på skolen var vigende, det var svært at opretholde attraktivt studiemiljø og tilbyde spændende valgsfag med det nuværende antal elever.

- De sidste par år har vi haft vigende elevtal, og vi var nået under den kritiske masse, hvor situationen ikke længere er holdbar. Derfor ville skolen i Nyborg være lukket inden for ganske kort tid, siger Peter Enevold.

Med købet af skolen til 19 millioner kroner hjælper Nyborg Kommune ikke alene Campus-planerne ved Nyborg Gymnasium et godt stykke videre.

Man skaber også plads til 36 kommunale medarbejdere i jobcentret i Langtved, så den lokale friskole kan rykke ind. Samtidig fastholder kommunen en vis indtægt fra Tietgenskolens leje af fire klasseværelser på Ringvej,

Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Årets Fynske Sportsnavn: - Det er et kæmpe skulderklap - jeg er stolt, og jeg er beæret

Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Kerteminde For abonnenter

Borgmester foreslår letbane-etape til Lindø: Vil gerne drøfte Radikales letbane-drømme

Annonce