Annonce
Nordfyn

Tidligere turistkontor udsmykkes

En gammel barnevogn og mange andre sjove genstande kan opleves i vinduespartiet i Søndergade 2, hvor turistinformationen i Otterup tidligere holdt til. Foto: Emil Hermann
Annonce

Otterup: Lige inden påske flyttede turistinformationen i Otterup fra Otterup Bibliotek og Borgerservice til Novasols lokaler i Søndergade 23 lige over for Meny for at komme tættere på, hvor turisterne har deres gang.

Siden da har lokalet på Otterup Bibliotek og Borgerservice stået tomt. Men for nylig er der sket ting og sager, så vinduespartiet pludselig ikke længere er så kedeligt at kigge på. Otterup Lokalhistorisk Arkiv og Otterup Museum har i samarbejde lavet en vinterudstilling, som forbipasserende kan nyde, hvis de skulle komme forbi.

Otterup Lokalhistorisk Arkiv, som er nabo til det tomme lokale, har fået lov til at låne rummet, hvis de har brug for ekstra plads til at fordybe sig i.

I Bibliotek og Borgerservice havde Nordfyns Erhverv og Turisme sidste sommer ansat en medarbejder til at servicere turisterne i perioden fra uge 27 til 34, mens turisterne resten af tiden måtte søge oplysninger på egen hånd. Sidste år var der omkring 1500 besøgende i turistinformationen på biblioteket - langt de fleste i de sommeruger, hvor der var personlig betjening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn For abonnenter

Kvaler for S

Annonce