Annonce
Kerteminde

Tidligere seniorrådsmedlem stærkt uenig med formand: - Arbejdsprioriteringen er helt gal efter min opfattelse

Nils Høj fik ikke indfriet sine forventninger i seniorrådet. Arkivfoto: Mette Louise Fasdal
Seniorrådet er blevet opløst på grund af interne uoverensstemmelser. Nils Høj trak sig fra rådet på grund af sygdom i 2018. Han tegner et billede af et seniorråd, hvor arbejdsopgaverne ikke stemte overens med forventningerne.

Kerteminde: 10. januar kunne Fyens Stiftstidende bringe en artikel, hvor det nu tidligere seniorrådsmedlem i Kerteminde Kommune Annette Langhoff kritiserede formand, Laila Finsen, for sin ledelsesstil.

Nils Høj, der trak sig fra seniorrådet grundet sygdom i 2018, synes, at det er blevet voldsomt, efter han forlod rådet. For ham var prioriteringen af arbejdsopgaver i seniorrådet det største problem.

- Vi skulle gennemgå det materiale, som byrådet også havde på området. Der var rapporter på 100 sider. Det slørede det hele. Vi startede entusiastisk, men blev lammet af formandens holdning omkring at se på det hele, forklarer Nils Høj.

- Jeg meldte mig ind i seniorrådet for at kigge de beslutninger, som politikerne tog efter i sømmene. Men formanden mente, vi skulle se på grundlaget for beslutningen. Ingen havde tid eller overskud til at granske sagerne på så omfattende en måde.

Annonce

Skuffet over arbejdsopgaverne

Laila Finsen har tidligere udtalt til avisen, at flere forlod seniorrådet på grund af det, hun kaldte "bristede forventninger". Nils Høj meldte sig ud på grund af sygdom, men han var også en af dem, der ikke fik indfriet sine forhåbninger.

- Jeg var skuffet over arbejdsopgaverne. Jeg fik ikke mulighed for at kæmpe for mit synspunkt. Jeg var meget optaget af en konkret sag - nemlig aktivhusene. Men vi fik at vide, at vi ikke måtte snakke om konkrete sager. Hvis vi ikke skal diskutere dem, hvad skal vi så diskutere?

Nils Høj er af den overbevisning, at arbejdsbyrden i seniorrådet var for høj.

- Jeg tror, at det hele skyldes, at formanden jo er en meget grundig dame, men det var i den grad skudt over mål i min optik. Det er beskrevet, hvor meget tid vi skal bruge på seniorrådet, og hvor mange møder vi skal have, og det er blevet ganget med en fire-fem stykker.

- Prioriteringen er helt gal efter min opfattelse, siger Nils Høj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce