Annonce
Nyborg

Tidligere Saybia-drenge i nyt musikalsk selskab på Bastionen

Klaus Handsome og Gadens Løse Fugle giver koncert på Bastionen fredag 22. november kl. 20. Foto: Eugenijus-Barzdzius

Nyborg: Troubadouren Klaus Handsome har sammen med fire af medlemmerne fra den nyborgensiske gruppe Saybia dannet et nyt orkester. Sammen kalder de sig Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle, og de kan alle fem opleves live til koncert på Bastionen fredag 22. november.

Navnet Gadens Løse Fugle, der er en reference til Kim Larsens "Hvad gør vi nu, lille du" fandt Klaus Handsome på. Navnet opstod da medstifter af Saybia, Søren Huss, var i fuld gang med sit næste soloalbum, og de resterende fire bandmedlemmer i Saybia fik ekstra tid på hånden til musikalsk leg og aftalte at jamme med Handsome.

Klaus Handsome og Saybiadrengene mødte hinanden første gang i 2016, hvor Klaus Handsome supportede for Saybia på Gæstgiveren i Allinge. Mødet blev starten på et mere omfattende samarbejde, for i 2017 inviterede Saybiadrengene Klaus Handsome i studiet i Nyborg for at indspille en af hans sange, med henblik på en singleudgivelse. Den ene indspilning tog hurtigt den anden, og hurtigt lagde de fem musikere planer om et fælles album.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce