Annonce
Sport

Tidligere Randers-bomber stopper Gibraltars optur

Yura Movsisyan scorede fire gange for Armenien mod Gibraltar. Her er den tidligere Randers-angriber i kamp for Chicago Fire. (Arkivfoto)

Efter to historiske sejre kom Gibraltar ned på jorden og tabte 2-6 hjemme til Armenien i Nations League.

Den tidligere Randers-angriber Yura Movsisyan skød fredag Gibraltar i sænk i Nations League.

Her vandt Armenien på udebane 6-2 i opgøret i gruppe 4 i nederste lag i turneringen, og Movsisyan scorede fire gange.

Dermed stoppede fodboldfesten for Gibraltar, som ellers mødte op med to sejre i træk i turneringen.

De faldt i oktober, da Gibraltar i Jerevan for første gang vandt en landskamp om point, da det blev 1-0 ude over netop Armenien.

Fire dage senere besejrede Gibraltar så Liechtenstein 2-1.

Gibraltar var ellers godt på vej mod mere succes, da det blev 1-0 til hjemmeholdet efter blot ti minutter ved Tjay de Barr.

I det 27. minut udlignede Movsisyan, og tre minutter efter pausen øgede han til 2-1 til Armenien.

I det 52. og 54. minut scorede samme Movsisyan så til 3-1 og 4-1, inden Chicago Fire-spilleren lod sig udskifte efter godt en times spil.

Artur Kartashyan scorede til 5-1, og Gibraltar fik lov at reducere, inden gæsterne i tillægstiden scorede kampens sidste mål.

Makedonien topper gruppen med 12 point foran Armenien med ni point.

Gibraltar har seks point, hvilket er tre mere end Liechtenstein.

Gibraltar blev optaget i Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) i 2013.

Siden har Gibraltar i kvalifikationen til EM i 2016 lidt mange store nederlag.

Det blev 1-8 mod Polen, mens Tyskland og Irland begge vandt 7-0 i EM-kvalifikationen.

I kvalifikationen til VM i Rusland kom det største nederlag, da Belgien vandt 9-0 i 2017.

Yura Movsisyan spillede i Randers FC i sæsonen 2010/11, inden han skiftede til Krasnodar.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Annonce