Annonce
Odense

Tidligere rådmand har fået nyt job

Peter Rahbæk Juel.

Peter Rahbæk Juel bliver sekretariatschef for "Byg til Vækst", hvor han indtil nu har siddet i bestyrelsen

Odense: 1. oktober starter en ny hverdag for den tidligere rådmand for Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen Peter Rahbæk Juel (S).

Han skal sørge for, at de fynske håndværkere får del i de mange fynske byggerier, der er planlagt de næste år. Det kommer til at ske i rollen som sekretariatschef for "Byg til Vækst".

- De næste år er der mange nye byggerier på Fyn og især i Odense, og det handler om, at vi ikke bare får bygget, men at en masse fynske virksomheder kan blomstre, siger Peter Rahbæk Juel.

Den tidligere rådmand har især øje på de ledige og de unge, som han mener kan få stor glæde af at udbudene på de mange fynske byggerier, går til fynske virksomheder.

- Jeg håber, at en masse unge og ledige får del i byggeriet, så de kan få brød på bordet, siger den kommende sekretariatschefen.

En af ambitionerne hos "Byg til Vækst" er, at det skal være muligt at efteruddanne sig på byggepladsen. Det skal også være mulige for lærlinge at komme og prøve at arbejde på en byggeplads, så man ikke bar snuser til faget, men hurtigt får kompetencer, fortæller han.

Annonce

Træder ud af bestyrelsen

"Byg til Vækst" er et samarbejde mellem erhvervslivet, uddannelsesinstiutionerne og de fynske kommuner.

Når Peter Rahbæk Juel sætter sig i stolen som sekretariatschef, fratræder han samtidig som bestyrelsesmedlem hos "Byg & Vækst". (chja)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Annonce