Annonce
Faaborg-Midtfyn

Tidligere direktør er ny bestyrelsesformand for Midtfyns Festival

Sune Vesterlund Larsen (tv) og Kim Skovby Klindt kommer sammen med den øvrige bestyrelse og arrangørgruppen blandt andet til at arbejde med, hvordan festivalen kan udvikle sig, øge antallet af gæster og stadig skille sig ud. Privatfoto
Sune Vesterlund Larsen, idémand og initiativtager bag den genopståede festival, kan ikke slippe arbejdet med festivalen helt. Nu er han valgt til posten som bestyrelsesformand for foreningen bag.
Annonce

Ringe: - Det er svært ikke at være en del af dette fantastiske, frivillige og folkelige fællesskab. Det er ikke nogen hemmelighed, at det har været i mine tanker, fra jeg forlod posten som direktør efter festivalen i år.

Sådan lød det ifølge en pressemeddelelse fra Sune Vesterlund Larsen, da foreningen bag Midtfyns Festival holdt ekstraordinær generalforsamling på Café Fabers i Ryslinge.

I slutningen af september meldte Sune Vesterlund Larsen ud, at han forlod posten som direktør for Midtfyns Festivalen.

- Jeg må erkende, at døgnet ikke har timer nok til at være far til en på tre år, nybagt far, efterskoleleder og festivaldirektør, lød det dengang.

Noget tyder dog på, at Sune Vesterlund Larsen langt fra er færdig med festivalarbejdet. Ved generalforsamlingen blev han valgt som bestyrelsesformand for foreningen, hvor han, sammen med den øvrige bestyrelse samt arrangørgruppen, skal tegne de overordnede linjer og lægge en økonomisk og strategisk plan for fremtiden.

- Nu har jeg brugt utallige timer de sidste to år med de dejlige mennesker og ildsjæle, som er i arrangørgruppen og kender dem ret godt. Jeg har en klar fornemmelse af, hvad, hvor og hvordan en bestyrelse kan være med til at udvikle festivalen, og det vil jeg gerne bidrage med, lyder det fra den nyvalgte formand.

Nu har jeg brugt utallige timer de sidste to år med de dejlige mennesker og ildsjæle, som er i arrangørgruppen og kender dem ret godt. Jeg har en klar fornemmelse af, hvad, hvor og hvordan en bestyrelse kan være med til at udvikle festivalen, og det vil jeg gerne bidrage med.

Sune Vesterlund Larsen, nyvalgt formand for foreningen Midtfyns Festival

Annonce

Billetsalg i gang

Sune Vesterlund Larsen kommer blandt andet til at samarbejde med den nye festivaldirektør Kim Skovby Klindt.

- Vi skal drage nytte af hinanden, samarbejdet og de erfaringer, vi sammen har gjort, men jeg skal da være skarp på ikke at blande mig i alting, spøger Sune Vesterlund og understreger:

- Men samtidig var der jo en grund til, at jeg så mig nødsaget til at gå af som direktør.

Den nye bestyrelse består af fem gengangere og fire nye. Udover Sune Vesterlund Larsen tæller den næstformand Niels Efterstigaard, kasserer Natasha Mehlsen, Peter Liisberg, Kim Aas Christensen, Lene Sørensen og Andreas Fjord Larsen samt suppleanterne Sabina Kethelz og Lars Høstrup.

Billetsalget til 2020-udgaven af festivalen er godt i gang, og der er foreløbig offentliggjort to navne; Østkyst Hustlers og Back to Back. Festivalen finder sted 21.-22. maj 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce