Annonce
Indland

Tidligere chef for rejseholdet kommer med kritik af politiet i stenkastersagen

Tidligere drabschef Kurt Kragh fra Rejseholdet er meget forundret over, at Fyns Politi ikke er vendt tilbage på alle de henvendelser, som er kommet under efterforskningen af sagen om stenkastene på Fynske Motorvej. Foto: Scanpix, Jonas Skovbjerg Fogh

Tidligere chef for rejseholdet undrer sig over Fyns Politis behandling af tip fra borgerne i stenkastersagen.

Flere fynboer er blevet skuffet, når de har forsøgt at hjælpe Fyns Politi med nye tip i bestræbelserne på at finde den stenkaster, der skaber frygt på motorvejene. De har kontaktet Fyens Stiftstidende i forbindelse med podcast-serien "Stop stenkasteren", fordi politiet ikke er vendt tilbage på deres henvendelser.

Nu melder en af landets mest erfarne efterforskere sig blandt de undrende:

- Det forstår jeg ikke, siger den tidligere drabschef for rejseholdet, Kurt Kragh, da han hører, at Fyns Politi ikke altid vender tilbage til den borger, der har tippet ordensmagten i en vigtig sag.

Han mener, politiet har en forpligtelse til at vende tilbage, når folk kommer med et tip, mener Kurt Kragh:

- Uanset hvor ligegyldigt et tip kunne se ud, så har det altid været udgangspunktet, at dem, der giver tippet, de skal kontaktes.

Han erfaring som garvet efterforsker har vist, at det godt kan betale sig:

- Vi har i flere sager oplevet, at blandt de mest ligegyldige og umiddelbart ubrugelige tip, vi har fået, ja, der har gerningsmanden ligget begravet, så det må man ikke konkludere noget ud fra, siger Kurt Kragh og tilføjer:

- Man skal kontakte samtlige, de henvender sig.

Fyns Politis efterforskningschef, Richardt Jakobsen, har ikke lyst til at kommentere kritikken fra den tidligere chef for rejseholdet.

Kurt Kragh medvirker i det seneste afsnit af podcasten "Stop stenkasteren", som netop er udkommet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Annonce