Annonce
OB

Thomasen: Den var ikke indøvet, men så meget plads åbner de flestes øjne

Jens Jakob Thomasen var afsender på den eneste af OB's 18 afslutninger indenfor målrammen. Den ramte også netmaskerne. (Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix)
Jens Jakob Thomasen var tilfreds med holdets indsats, og mener at OB burde have vundet. Det mente Glen Riddersholm også at Sønderjyske burde.
Annonce

FODBOLD: Jens Jakob Thomasen lignede OB's matchvinder, da han på kanten af feltet bankede bolden i mål efter et kort hjørnespark. Kløve spillede den kort til Frøkjær, der sendte bolden i fødderne på Thomasen, og så havde OB bragt sig på 1-0. Målscoreren afviser dog, at det var en indøvet detalje.

- Nej, det er godt overblik. Vi træner i at se muligheder på banen, siger midtbanespilleren, mens Jakob Michelsen sender ham et blik fra siden i mixed zone uden at fortrække en mine.

- De smider en ekstra mand ind og forsvare ved målstregen, og så bliver jeg fri derude, så det er godt overblik af Frøkjær. Jeg tror, at hvis man efterlader så meget plads, så åbner det de flestes øjne.

Efterfølgende blev situationen set igennem i VAR-rummet.

- Det er røvirriterende, for det svært at se. Der står 20 mand derinde og hvem stjæler egentlig udsynet. Det er naturen af VAR, at man ikke er sikker på, der er mål, før dommeren har fløjtet op igen. Det er jo som VAR er, det er der ikke noget at sige til, konstaterer Jens Jakob Thomasen.

Bedst som OB så ud til at hive tre tiltrængte point hjem, fik Sønderjyske udlignet i to minutters overtid.

- Vi er måske lidt på vej frem og sover lidt. Men det er en spids vinkel og Jeppe (Tverskov, red.) er der, så det er så usandsynligt uheldigt, siger Thomasen.

Annonce

De var bedst

Overordnet set var Sanderum-knægten tilfreds med OB's spil på den vindblæste hjemmebane.

- Vi var fine på bolden i dag. Vi dominerede mere, end vi har gjort i de andre kampe. Jeg synes vi har mere tag i kampen og er mere i kontrol. Om det så er via systemændring, det ved jeg ikke.

- Jeg oplever det som en kamp, hvor vi er bedst i første halvleg. Anden halvleg er lidt mere lige, men igen os, der overvejende har teten. Men selvfølgelig skulle vi have en sejr i dag. Det havde vi fortjent, afslutter Thomasen.

Det var i øvrigt en udlægning som Sønderjyskes træner Glen Riddersholm var uenig i.

- I det helt store billede, er jeg utilfreds med, at vi ikke vinder i dag. Det er noget af det bedste udtryk, vi har leveret, sagde han efter kampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dyster corona-prognose for Danmark: Kraftigt stigende smitte og tocifrede dødstal til jul

Fyn

Kendt fynsk kok i spil som Årets Fynbo

Kerteminde For abonnenter

Kommune meldt til Arbejdstilsynet for nedrivning af silo: - Det er helt vanvittigt, det de har gang i

Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce