Annonce
Sport

Thomas Bjørn kravler op i toppen af US Masters

Thomas Bjørn under fredagens runde i Masters i Augusta - danskeren er med i toppen.

Thomas Bjørn leverede en flot runde fredag aften og kravlede helt op blandt de bedste i US Masters-feltet.

Golfspilleren Thomas Bjørn præsterede at lave hele otte birdies på andendagen ved major-turneringen US Masters, men det blev også til fire kedelige bogeys.

Generelt var runden virkelig god - sammenlignet med mange af konkurrenterne. Runden endte i 68 slag, hvilket svarer til fire slag under banens par, og det betød, at Thomas Bjørn gik i klubhuset på en delt tredjeplads.

- Jeg spillede virkelig godt i dag for at være ærlig. Jeg havde mange gode slag og fik spillet mig frem til fantastiske positioner på banen. Jeg fik også lidt flere putts i hul i dag, end jeg gjorde i går, siger Thomas Bjørn til Sky Sports.

- Jeg var i gode positioner til at gøre det, og jeg følte, at mit golfspil var meget solidt.

- Nogle få bogeys blev det også til, men det er Augusta National, og den bane vil altid kaste nogle stykker af den slags ens vej, men det var en god dags arbejde, siger han.

På fire ud af de sidste fem huller på den svære bane i Augusta lykkedes det Thomas Bjørn at lave birdies, og det var med til at få danskeren med helt op i toppen.

Samlet er 43-årige Thomas Bjørn tre slag under banens par. Det er lige nu fem slag dårligere end den førende amerikaner Bubba Watson, som er samlet otte slag under.

Bubba Watson er ligesom størstedelen af det 97 mand store felt ikke færdig med sin runde, så placeringerne kan nå at ændre sig.

Thomas Bjørn har deltaget i turneringen 10 gange tidligere. Det bedste slutresultat var en delt placering som nummer 18 i 2002.

Tilbage i 2002 præsterede Thomas Bjørn en runde på andendagen i 67 slag - den hidtil bedste US Masters-runde for den rutinerede dansker.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Annonce