Annoncørbetalt indhold

The Wolverine

Filmen er baseret på den kendte tegneserie, og actioneventyret bringer nu Wolverine til det moderne Japan. På dybt vand i en ukendt verden står han overfor sin ultimative nemesis i en kamp til døden, som vil ændre ham for evigt. Han er for første gang sårbar og presset til sine fysiske og psykiske grænser, da han ikke kun konfronterer samuraistål, men også sin egen indre kamp mod udødelighed for blot at blive mere magtfuld end nogensinde før.

Du kan se traileren her: http://dk.filmtrailer.com/cinema/12168/the+wolverine.html
Yderligere info:

Titel: The Wolverine

Genre: Action

Medvirkende: Hugh Jackman, Brian Tee, Will Yun Lee, Svetlana Khodchenkova

Biografpremiere: 2013-07-25

Produktionsland: USA

Instrueret af: James Mangold

Produktionsår: 2013

Distributør: Twentieth Century Fox (DK-Cinema)

Officielt Website:thewolverinemovie.com

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.