Annonce
Nordfyn

The Wiz er forrygende flot

Store sangpræstationer, fantastisk orkester og masser af talent på scenen. Ungdomsskolens og musikskolens moderniserede udgave af Troldmanden fra Oz skal bare opleves.
Annonce

Nordfyn: Kun få gange har stående ovationer været mere på sin plads, end da Nordfyns Ungdomsskole og Nordfyns Musikskole onsdag aften leverede en blændende forpremiere på The Wiz i Bogense Hallerne. Kostumer, scenografi, timing og et generelt flow supplerede store sangpræstationer, skuespil og effekter.

- Det her er noget af det allerbedste, vi nogensinde har lavet, lød det fra en stolt instruktør Michael Juul Hagerup, da de sidste klapsalver var døet hen i hallen i Bogense. Reaktionen var oven i købet underdrevet i ren beskedenhed, for publikum fik en oplevelse, der aldrig mindede om, at det ikke var professionelle musicalskuespillere, der stod på scenen. Dagen derpå er det et stort hold fra både musikskolen og ungdomsskolen, der kan klappe hinanden på skulderen ovenpå præstationen.

Det er nærmest umuligt at fremhæve enkelte af de unge skuespillere, men i filmen fra 1978 er det Michael Jackson, der som fugleskræmslet leverer sangen "You can't win". I den nordfynske udgave står Mathilde Paprika Bech for en af de helt store sangpræstationer med sin udgave.

Så der er i virkeligheden ikke ret mange gyldige undskyldninger for ikke at opleve en af de tre kommende forestillinger torsdag aften klokken 19, fredag aften klokken 19 og lørdag eftermiddag klokken 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Mødre til kræftramte børn støtter hinanden og kæmper for behandling på OUH: Børnene får lov at have en barndom

Fyn

Fynsk professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce