Annonce
Middelfart

Teststation åbner snart i Middelfart

Snart kan du blive testet for corona i Middelfart, hvis du kun har milde symptomer. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Middelfart: Region Syddanmark er nu klar med fire nye faste COVID-19-teststationer. De åbner henholdsvis den 2. og 16. november 2020 og er så klar til at teste borgere i byer på tværs af regionen.

Nyborg, Grindsted, Haderslev og Middelfart. Disse fire steder åbner regionen nu faste COVID-19- teststationer. Dermed ruller Region Syddanmark endnu en del af regionens COVID-19-vinterplan ud.

På de nye teststationer kan borgere uden symptomer og med milde symptomer på COVID-19 blive testet, når de har booket tid på coronaprover.dk. Og det kræver ikke længere en lægehenvisning at booke test ved teststationerne. Man skal dog stadig kontakte lægen, hvis man har symptomer og føler sig så syg, at man gerne vil tale med en læge.

Teststationerne vil som udgangspunkt have åbnet på hverdage mellem kl. 9.00 og 17.00. Der kan dog forekomme tidspunkter, hvor testpersonalet skal teste borgere andre steder i regionen, hvilket kan medføre begrænsede åbningstider. De konkrete testtider på de enkelte dage vil fremgå, når man booker tid til test på coronaprover.dk

I Middelfart kan du finde teststationen  på P.V. Tuxensvej 14, og den åbner 16. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

OUH er ifølge statistikker bedst til behandling af børnecancer: Fynske læger ser ingen grund til centralisering

Annonce