Annonce
Faaborg-Midtfyn

Testbiler kommer igen: Borgere i Ringe og Årslev coronatestes fredag

Fredag kommer testbiler til Ringe og Årslev for at teste borgere for corona. Foto: Simon Trøjgaard Jepsen
Annonce

Ringe/Årslev: Torsdag blev borgere i Kværndrup testet for corona i kølvandet på smittestigningen i kommunen.

Fredag kommer der flere testbiler til kommunen, så endnu flere borgere kan blive testet, oplyser Faaborg-Midtfyn Kommune på Facebook.

Det er i Ringe og Årslev, at testbilerne gør holdt, og begge steder er det muligt at blive testet mellem klokken 9 og klokken 17.

I Ringe er det ved rådhuset på Tinghøj Allé 2, mens testbilen i Årslev holder ved Polymeren. I Ringe vil der i øvrigt være to testbiler mellem klokken 10 og klokken 15, oplyser kommunen.

Alle borgere fra 12 år og op kan blive testet, og man møder bare op medbringende sit  sygesikringsbevis. Har man tydelige symptomer på Covid-19, skal man dog testes i et af regionens testcentrer. Det samme skal børn under 12 år.

Annonce

Ha' tålmodighed

I forbindelse med torsdagens test i Kværndrup og Faaborg blev der skabt lange køer, og kommunen opfordrer derfor til tålmodighed.

- Der har været lange køer og til tider frustrationer – husk på, at alle gør deres bedste for at hjælpe så mange så muligt, så hurtigt og godt som muligt, lyder det fra kommunen.

Torsdag blev alle elever i 8. klasse og et par ansatte på Broskolen i Årslev sendt hjem, efter at en elev i 8. klasse var konstateret smittet. Onsdag blev 16 beboere og en ansat på Seniorcenter Egebo i Kværndrup testet positive for corona, og smittestigningen har gjort Faaborg-Midtfyn  til Fyns corona-hotspot.

Også Øhavsskolen i Faaborg er ramt af corona.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dyster corona-prognose for Danmark: Kraftigt stigende smitte og tocifrede dødstal til jul

Fyn

Kendt fynsk kok i spil som Årets Fynbo

Kerteminde For abonnenter

Kommune meldt til Arbejdstilsynet for nedrivning af silo: - Det er helt vanvittigt, det de har gang i

Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce