Annonce
Digitalt

Test: Sennheiser HD 450BT er en billig indgang til trådløs, støjreduceret lyd

HD 450BT kommer med en nylon-taske, og de fylder minimalt, hvis man skal have dem med i sin rygsæk på farten. Pr-foto
Sennheiser tager kampen op med Sony og Bose med et par rejsevenlige, støjdæmpede og trådløse høretelefoner

Der er stor efterspørgsel på høretelefoner med aktiv støjreduktion, og Sennheiser kommer med HD 450BT med et kvalificeret bud i den billige ende af skalaen. Der er nemlig et kæmpe og hastigt voksende udvalg af trådløse høretelefoner, som både byder på god lyd og aktiv støjreduktion – men HD450BT skiller sig ud på prisen, for de lyder alt andet end billige.

Annonce

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen kan indeholde affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

Pæne og kompakte

Sennheiser HD 450BT kommer I et meget generisk hovedtelefon-design, der ikke gør nogen fortræd, men heller ikke skiller sig ud fra mængden. De kommer i glat, sort plastik med læderpuder på ørerne og en enkelt grå ring – også i plastik – nederst på hver bøjle. De fås dog også med omvendt fortegn i hvid med grå puder.

Høretelefonerne er meget kompakte, men ikke i en grad, så det går ud over komforten. De sidder komfortabelt på mit relativt store hoved, og jeg kan bruge dem med briller på. Den kompakte pasform har to fordele; de fylder ikke det store, selvsagt, og de sidder meget tæt. Sidstnævnte gør ikke noget dårligt for den aktive støjreduktion - tværtimod, mens førstnævnte understreger, at det her er et sæt høretelefoner, som er til at tage med på farten. Sennheiser inkluderer endda en lille, sort nylon-taske.

Masser af bas

HD450 BT har en dyb, insisterende bas, der er lige til den gode side for min smag. I den gratis Sennheiser-app kan jeg dog via equaliseren ramme det – for mig – rigtige lydbillede, og så er HD450 BT en fornøjelse at lytte til. Jeg har lyttet til bedre trådløse hovedtelefoner med aktiv støjreduktion, men ikke i det her prisleje.

Den gratis app kan ud over equaliser og batteri-status ikke andet end at opdatere hovedtelefonerne, og den app må Sennheiser da gerne kaste lidt kærlighed efter. Her kan andre apps tilbyde et hav af presets, indstillinger til støjreduktion og forskellige lydindstillinger til forskellige situationer, og det er smart.

Batteritiden på HD 450BT er 30 timer, og de lader via det medfølgende USB-C-kabel. Du kan betjene høretelefonerne med knapper på den højre hovedpude. Det kræver lige lidt tilvænning at huske, hvad der er hvad, men så fungerer det også.

Alt i alt er HD 450BT fra Sennheiser et sæt høretelefoner, du bør prøve, hvis du er ude efter trådløs lyd med aktiv støjreduktion, og du vil have mest muligt for pengene. De er nemme at have med på farten med det kompakte design, en fornuftig batteritid og en stabil forbindelse med bluetooth 5.0 – og efter lidt justering lyder de godt med understøttelse af både AAC og aptX.

Pris og tilgængelighed: Sennheiser HD 450BT kan købes online og i butikker. Vejledende pris er 1350 kr.

HD 450BT er meget kompakte, men de sidder fint på mit store hoved - også med briller. Sennheiser har sørget for, at man kan skrue op og ned for lyd, styre musik og opkald og tænde og slukke direkte på højre pude, og det er smart. Pr-foto
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce