Annonce
Digitalt

Test: Logitech G Pro X er et af de bedste headsets på markedet

Logitech G Pro X er et af de bedste headsets på markedet; det er flot, behageligt at have på, og lyden er detaljeret og god. Særligt nøjagtigheden i de retningsbestemte lyde imponerer. Pr-foto
G Pro X fra Logitech har flot design, god lyd og en rimelig prissætning.

Logitech laver ofte høj-værdi-for-pengene lydprodukter, og selvom G Pro X ikke hører blandt de billigste gamingheadsets med en pris på godt 1000 kr., så falder det i selvsamme kategori. Du får meget for pengene.

Annonce

Om testen

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Stilrent design - god komfort

Den første tanke, når man tager Logitech G Pro X i brug, er, at for et headset til gamere, er det utroligt stilrent. Her er ingen store logoer, ingen led-lys, der bimler og bamler, og forbløffende lidt plastik. Det er klædeligt.

I stedet er der et minimalistisk design med sort læder og overflader i aluminium og stål. Hørepuderne er i blødt læder og memoryfoam og meget behagelige at have på, også over længere seancer. G Pro X er et af de flotteste headset til gaming, jeg har testet, og det sidder virkelig behageligt.

G Pro X kommer med et ekstra sæt memoryfoam hørepuder, alle de vigtigste kabler og en pose til opbevaring under transport. Det er prikken over i’et, at Logitech inkluderer alt dette, og bidrager til følelsen af, at det er luksus-headset, man har om ørerne.

Detaljeret og nøjagtig

Logitech G Pro X gør brug af Blue Vo!ce, som førstnævnte opkøbte sidste år, for at sikre den bedst mulige mikrofon-oplevelse. Lyden er både klar og tydelig og sorterer det meste baggrundsstøj fra. G Pro X benytter DTS Headphone:X 2.0, og slutter du den til din pc via det medfølgende usb dac-kabel, har du via Logitech G Hub-program en stribe equaliser-muligheder. Det er intuitivt og fungerer godt. Det er selvfølgelig også muligt at slutte headsettet direkte til din konsol-controller, og her er lyden også rigtig god.

G Pro X leverer et detaljerigt og nøjagtigt lydbillede. I testen her er det især brugt til skydespil, som fx Gears 5, og det er imponerende, hvor præcis den retningsbestemte lyd er. De store 50 mm drivere giver masser af detaljer, gode mellemtoner og en solid bas. G Pro X er designet til spil, men det klarer selvfølgelig også film og serier.

Logitech rammer plet med G Pro X. Det er flot, behageligt og lyder godt. Trods en - for Logitech - høj pris er der stadig masser af værdi for pengene.

Pris og tilgængelighed: Logitech G Pro X kan købes online og i butikker. Vejledende pris er 999 kr.


G Pro X er for Logitech et halvdyrt headset til 999 kr., men man får meget for pengene. G Pro X har en nøjagtig og detaljeret lyd, en klar mikrofon, der sorterer baggrundsstøj fra, og så er det både flot at se på og behageligt at bære. Pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Sommerhuse er revet væk i sommerferien: - Vi var helt nede på gulvet, og så kom vi hurtigt op igen

Annonce