Annonce
Digitalt

Test: Dyson Pure Cool Me blæser på konkurrenterne – og på dig

Pure Cool Me er til målrettet afkøling ved skrivebordet, men i testen her har den fungeret som afkøler i et opholdsrum på 45 kvm og i et soveværelse på 12 kvm, og den klarer opgaven forbløffende godt - selvom det ikke er Pure Cool Me's hovedformål. Pr-foto
Med Pure Cool Me løser Dyson en velkendt udfordring på en helt ny måde.

Dyson har det med at gøre tingene på deres helt egen måde. Det gælder også Pure Cool Me, der er Dysons løsning, hvis du ønsker at blive kølet ned ved dit skrivebord. Som navnet antyder nøjes den ikke med at køle; den renser også luften for op mod 99,95 pct. af de ultrafine partikler og gasser, der kan være i luften.

Lige som Dysons øvrige ventilatorer, har Pure Cool Me ingen blade, der snurrer rundt. Det betyder, at den larmer mindre end din gennemsnitlige bord-blæser. Dyson blæser på konkurrenternes måde at køle på - og på dig med en meget præcis luftstråle, så du faktisk kan blive kølet ned i det åbne kontor, uden at du køler dine kolleger ned. Men den kan mere end det.

Annonce

Om testen

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Kan mere, end den skal

Pure Cool Me køler meget, og meget præcist, og så er det bare en bonus, at den også renser luften. Selvom den er beregnet til at køle ”me” ned meget målrettet, har jeg også brugt den til at køle mit soveværelse på 12 kvm. Jeg testede nemlig under de varme tropenatter, der ramte landet i august i år, og her har den været en gave. Den kan nemlig indstilles til at køre frem og tilbage, som en almindelig bordblæser, og fordele den kølige luft på et større areal, end den egentlig er beregnet til. Og det gør den godt - og meget stille.

Pure Cool Me betjenes via en diskret lille fjernbetjening, der sættes fast med magnet, når den ikke bruges. Her kan man indstille, hvor meget der skal køles, om den skal køre frem og tilbage eller stå stille, se hvornår filteret skal skiftes og sætte en timer. Sidstnævnte er fx smart, hvis man sætter den til at køle om natten, og gerne vil have den til at slukke efter et par timer.

Dyson er ikke de billigste i klassen, og Pure Cool Me er ingen undtagelse med en pris på 2590 kr. For det får du stille og effektiv afkølning, renset luft, flot design og en smart betjening med den medfølgende fjernbetjening.

Pris og tilgængelighed: Dyson Pure Cool Me kan købes i butikker, online og direkte hos Dyson. Vejledende pris er 2590 kr.

Dyson Pure Cool Me renser luften og køler arbejdspladsen ned - og den gør det effektivt og meget stille. Pr-foto
Design-mæssigt adskiller Dyson sig fra konkurrenterne, og du finder ikke en bordblæser helt som denne - heller ikke funktionsmæssigt, hvor den er både mere effektiv og mindre larmende end de fleste andre på markedet. Pr-foto
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Annonce