Annonce
Digitalt

Test: Arctis 9 er bedste trådløse headset til Xbox One til prisen

Arctis 9 fra SteelSeries er et kompakt og let headset, der leverer rigtig god lyd og forbinder fuldstændig gnidningsfrit trådløst til Xbox One. Det er med andre ord det bedste headset til prisen, hvis man vil have et trådløst headset til Xbox One netop nu. Pr-foto
Vi har testet Arcis 9 fra SteelSeries til Xbox One og tøver ikke med at kåre det til bedste Xbox-headset til prisen

Xbox One understøtter ikke bluetooth, og det gør det altså en anelse bøvlet, når du skal have et trådløst headset dertil. Tilsyneladende. Der er i hvert fald ikke mange headsets at vælge imellem, og det seneste jeg testede var Astro A50, som – indrømmet – er et fremragende headset, men det koster altså også ca. 2700 kr.

Ind kommer SteelSeries med Arctis 9; et headset, der koster 1690 kr., fylder minimalt og forbinder legende let med din Xbox One. Det lyder for godt til at være sandt, men SteelSeries leverer.

Annonce

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen kan indeholde affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

Behageligt og kompakt

Nu er dette ikke en direkte sammenligning med Astro A50, som i øvrigt på mange områder er et bedre headset end Arctis 9 (men også koster derefter). Men det er påfaldende, hvor let det er at forbinde Arctis 9 med sin Xbox One, hvis man har prøvet andre løsninger – heriblandt Astro A50. For mens andre producenter bruger en base eller en sender, som skal forbindes til Xbox’en for at kunne få forbindelse med headsettet, så griber SteelSeries det anderledes an. Du synkroniserer headsettet, som var det en trådløs controller, og så er du i gang. Nemt!

Arctis 9 er et meget let og kompakt headset, og det kan man mærke, når man har det på. Det sidder meget behageligt, uden at lægge vægt på hoved og nakke, og dine ører får det ikke så varmt som i mange andre headsets. Lyden er god, og du får de fordele af retningsbestemte lyde, som et headset til +1500 kr. skal give dig. En lille lækker detalje er, at mikrofonen trækkes ud af headsettet og således kan skjules, når det ikke er i brug.

Bedst til prisen

Arcis 9 har bluetooth, så det er muligt fx at spille musik fra sin telefon, mens man også får lyde fra sit spil – ikke noget, jeg benytter normalt, men det er en fin feature. Headsettet lader med mini-USB, hvilket er en anelse old-school, her måtte der gerne være valgt USB-C – men det er vitterligt også eneste kritikpunkt ved headsettet. Batteritiden er angivet til 20 timer, og det har været retvisende under testen her.

Arctis 9 er et headset, der uden dikkedarer leverer rigtig god lyd, forbinder nemt og sidder behageligt. Og til en pris på 1690 kr. er det bedste trådløse headset til prisen til Xbox One. I skrivende stund kan det endda erhverves for 1199 kr.

Pris og tilgængelighed: Arctis 9 kan købes online og i fysiske butikkre for 1690 kr.

Designet er afdæmpet men dog med flere Xbox-grønne detaljer, der understreger, hvilken konsol der var i tankerne, da headsettet blev designet. Læg mærke til den diskrete mikrofon, der kan trækkes frem, når den skal bruges, og skjuler sig i den venstre hovedtelefon, når den ikke skal. Pr-foto
Arctis 9 er let, og det klemmer ikke hovedet under brug. Ørerne bliver heller ikke så varme, som de gør med mange andre headset, selvom det sidder på længe. Pr-foto
De grønne detaljer på båndet på headsettet er nok ikke for alle, men da det er designet til Xbox One, passer det godt til de grønne farver, der kendetegner Xbox One. Pr-foto
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce