Annoncørbetalt indhold

Terrasser til forskellige behov

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvordan er terrasse situationen hjemme hos jer? Er der plads til det sociale liv, der skal være derude? Er der også plads til at man har et sted at være hele dagen, uanset hvor på himlen solen er? Nogle gange er det ikke nødvendigvis nok med en stor terrasse, hvor hele venneflokken eller samtlige familiemedlemmer kan samles og hygge med grillmad. Og kan man egentlig få for mange terrasser, hvis pladsen er til det?


Annonce

Små hyggelige kroge til kaffepauser

Man placerer gerne en terrasse efter solen og det tidspunkt på dagen, hvor man mest regner med, at denne terrasse vil blive brugt. Derfor vil en stor terrasse ofte være placeret sådan, at man får udnyttet aftensolen, fordi det tit vil være aftensmaden, der skal nyden der, da der jo er plads til, at man også har venner på besøg.

Men hvad så når du godt kunne tænke dig at nyde en kop kaffe om formiddagen, mens solen varmer dit ansigt? Hvis I har pladsen til det, hvorfor så ikke lave en lille terrasse, hvor der lige er plads til en bænk eller et par stole? På den måde bliver alle dele af haven brugt, og du kan altid få dit sol behov indfriet.

Du vil helt sikkert nyde gavn af disse små terrasser, som kan virke som små rum og åndehuller i haven, i mange år. Indret dem efter dine præferencer. Måske en af dem også vil være velegnet til et lille figentræ eller andet hyggeligt.


Vælg belægning alt efter terrassens formål

En terrasse kan have mange udtryk alt efter hvilken type belægning man vælger at lave den ud af. Hvis der blot er tale om en lille terrasse krog i formiddagssolen, så er det måske ikke så vigtigt, at den er nem for andre mennesker at gå på, eller at alle typer stole skal kunne stå der. Så vil man måske blot kunne bruge små pigsten til at lave denne terrasse.

Er du derimod i gang med at skulle lave den helt store selskabelige terrasse, så er der nok behov for en anden type belægning. En hvor man ikke er i risiko for at gamle bedstemor falder eller hvor de helt små størrelser ikke så godt kan gå i den spæde start af dette eventyr.

Vælg i stedet nogle gode fliser, hvor alt og alle kan stå stabilt.

Husk også at fliserne kan lægges i forskellige mønstre, hvis man synes det kunne være fedt med noget lidt anderledes.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.