Annonce
Bagsiden

Terrænzoologisk fund: Stenosaurussen fra Split

Fundet er gjort og indsendt af Anja Lundsgaard

Terrænzoologi: - Denne hersens stenosaurus lå i en klippevæg og ventede på at blive opdaget. Billedet er taget i Kroatien ved byen Split. På en tur nær havnen og blandt en formation af klipper dukkede dinoen op og ville fotograferes, skriver terrænzoolog Anja Lundsgaard, Svendborg.

Terrænzoologi er som bekendt Bagsidens halvvidenskabelige forskningsfelt for de væsner, der gemmer sig i buske, blade eller bunker af sten.

Eller måske også dele af væsner.

Annonce

Det var dog den ...

- Jeg er klar over, at dette måske ikke falder inden for jeres normer ... men så kan I da grine ad det på kontoret. Jeg faldt over den på en corona-gå-tur rundt om Nørresø, skriver terrænzoolog Tom Rasmussen, Odense.

En utidig sten ved Nørresø. Indsendt af Tom Rasmussen, Odense


For den rene er alting rent, siger man. Måske derfor var bagsidepraktikant Lily den eneste, der ikke rødmede klædeligt ved synet.

Anvisninger på bagsidekrus er på vej til de to terrænzoologer, som kan hente krusene på deres lokale avisredaktion. Eller vente til det sene efterår, når de nye bagsidekrus ankommer.

Og vi minder om, at bagsideegnede billeder eller tekster døgnet rundt kan mailes til: Bagsiden@fyens.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Måtte fyre medarbejder, da plejehjem fik forbud mod at handle i Brugsen: Nu tager brugsuddeler hatten af for politikerne

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce