Annonce
Assens

Teleselskab lover bedre dækning i Vissenbjerg

Der skulle være bedre mobildækning på vej til Vissenbjerg, lyder det. Foto: Martin Kloster

Vissenbjerg: Med opsætning af en ny telemaste på Skalbjergvej i Vissenbjerg forventer teleselskabet 3 at kunne give beboerne en bedre mobildækning. Den nye maste har både 3G- og 4G-kapacitet, således at man både udvider dækning, rækkevidde og datakapacitet på netværket.

En nye masteposition vil give lokalområdet et løft på både ude- og indendørsdækning samt øge nettets rækkevidde og datakapacitet. Konkret betyder det, at 99 procent af beboerne i Vissenbjerg fremover vil kunne opnå en minimumshastighed på 20 Mbit/s på 3’s 4G-netværk. Til sammenligning anbefaler Netflix minimum 5 Mbit/s, hvis man vil streame deres indhold i hd-kvalitet, oplyses det i en pressemeddelelse fra teleselskabet 3.

"Når vi etablerer eller opgraderer en masteposition, betyder det, at vores netværk kommer til at dække et større område, og at vi forbedrer signalet i omegnen. For beboere og andre i nærheden vil det give en markant bedre oplevelse, når de taler i telefon, surfer på nettet eller streamer film og serier", siger netværksdirektør Kim Christensen i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg For abonnenter

Massiv jordforurening nej tak: Flertal i Nyborg Byråd vil ikke købe den forurenede Lynfrosten-grund

Annonce