Annonce
Kerteminde

Teknisk udvalg har millioner i overskud: Håber på, at der ikke kommer sne

Sådan nogle dage med masser af sne er dyre for teknisk udvalgs konto. Slipper vi for vinter resten af året, er der et pænt overskud på udvalgets konto. Arkivfoto: Robert Wengler
- Hvis det begynder at sne, kan de fem millioner hurtigt forsvinde, siger formand for teknisk udvalg Jesper Hempler (SF).
Annonce

Nordøstfyn: I tider, hvor der hele tiden skal spares, og budgetter bliver overskredet, er der godt nyt fra teknisk udvalg. De havde nemlig, da kontoen blev opgjort med udgangen af september, fem millioner kroner i overskud.

- Ja, det ser godt ud lige nu, men det er jo for en stor del takket være en mild vinter 2018/19, siger formand for teknisk udvalg, Jesper Hempler (SF).

- Og vi kan så bare håbe på endnu en mild vinter, for sådan en snevejrsdag, hvor der skal ryddes veje hele tiden, koster 100.000 kroner, og så kan der hurtigt blive brugt nogle penge.

Der er også i overskuddet nogle EU-midler, der er udbetalt til naturprojekter, som endnu ikke er udført. Så til gengæld for de penge ligger der udgifter og venter forude.

- Men alt i alt ser det så godt ud, at vi kan tilbageføre en million kroner til kommunekassen, lover han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Millionhuse i Kerteminde: Sælger luksus-huse på Nordre Havnekaj - uden at eje grundene

Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Annonce