Annoncørbetalt indhold

Tegn en firma hotelaftale

Der er mange gode grunde til at tegne en firma hotelaftale med Ledernes KonferenceCenter. Selve navnet lyder begrænsende i sig selv, men byder faktisk på en lang række muligheder ud over fordelagtige priser.

Aftalen var i sin grundtanke tiltænkt alle virksomheder i Danmark med kørende sælgere, servicemedarbejdere eller håndværkere der kunne ordne papirarbejdet, spise godt, overnatte og få et solidt morgenmåltid centralt på Fyn – inden de skulle videre.

Aftalen dækker mere end du tror!

Men en firma aftale gælder faktisk samtlige medarbejdere i det pågældende firma, således at alle kan drage fordel af prisaftalen, f.eks. til weekendophold, miniferier, etc. På den måde kan aftalen bruges i medarbejderklub, fordelsprogrammer og selvfølgelig som belønning.

Det stopper ikke der. Leverandører, udenlandske gæster, specialister, undervisere eller andre med tilknytning til den pågældende virksomhed er også omfattet, så længe booking og betaling sker gennem den virksomhed aftalen er tegnet med.

Aftalen kan også omfatte dagens 2- eller 3-retters menu med drikkevarer til aftalt pris.

Annonce

De små ting, der automatisk følger med i en firma aftale

Gratis parkering, dagens udgave af Børsen, gratis trådløst internet, fri adgang til wellness- og motions faciliteter samt internetcafé er blot et udpluk af de mange der er til rådighed for firma aftale gæster på Ledernes KonferenceCenter.

Der ud over kan det nævnes at baren er åben hver aften, der er gå- og løberuter lige uden for døren, vi har gode golfbaner i umiddelbar nærhed og ellers byder Odense på et væld af muligheder.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.