Annonce
Underholdning

Teatret Slotsgården: Slut med underskud på oplevelseskontoen

Plads er der nok af i gården ved Odense Slot, så Jacob Moth-Poulsen håber, at publikum vil strømme til sommerens komedie, "George Dandin". Arkivfoto: Michael Bager
Jacob Moth-Poulsen fra Teatret Slotsgården håber, at opsparet længsel efter levende kultur får publikum til at strømme til sommerens forestilling.
Annonce

Spekulationer over corona-restriktionerne truer ikke umiddelbart med at give Jacob Moth-Poulsen grå hår i hovedet , for Teatret Slotsgårdens kunstneriske leder og hans stab er klar til at sadle om i farten, hvis det skulle blive nødvendigt.

- Gården ved Odense Slot har en størrelse, så vi uden problemer kan opfylde afstands- og pladskravene, og vi er vant til at arbejde med en fleksibel sceneopbygning, så antallet af tilskuerpladser kan vi også variere. Selv om vi har en fast publikumsopbygning, så består den af løse stole, som kan anbringes med større eller mindre afstand, alt efter hvor tæt publikum må sidde på hinanden - og på scenen, forklarer Jacob Moth-Poulsen.

Annonce

Vågent mareridt

- Den største udregningsopgave bliver at finde ud af, hvordan man kan udforme et billetbestillingssytem, som kan skaffe overblik over hvem, der følges ad, for familier og nære venner må jo gerne sidde sammen, tilføjer han.

Men heller ikke dét regnestykke bekymrer for alvor Jacob Moth-Poulsen. Hans vågne mareridt er, om publikum er parat til at gå i teatret, når "George Dandin" har premiere 25. juli. Og det mareridt gør han selv alt for at mane i jorden:

- For et par dage siden lagde vi en lille opdatering på Facebook, bare for at sige at vi stadig findes, og den gav en masse positive reaktioner. Så jeg insisterer på at være optimistisk. Vi spiller jo under åben himmel, så mere corona-sikkert kan det ikke blive. Og forhåbentlig har folk til den tid så stort et underskud på oplevelseskontoen, at de slet ikke kan holde sig væk, smiler han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce