Annonce
Kultur

Teaterleder om Reumert-nominering: - Vi elsker at være de små, der får lov til at være med

“En fortælling om blindhed” er en af de forestillinger, der udgør Teater Momentum År Nul. Teatret er nomineret i den nye kategori, Brancheprisen - Årets teater. Foto: Emillia Therese
For andet år i streg er Teater Momentum nomineret til en Reumert, og teaterleder Marianne Klint bliver aldrig træt af at lege med i den store liga.

Odense: Ved sidste års Reumertuddeling hev Teater Momentum to Reumert-statuetter med hjem til adressen på Ny Vestergade.

Alligevel er det aldrig kedeligt at blive nomineret, fortæller teaterleder Marianne Klint, da teatret er blevet nomineret til Årets særpris for stykket "En fortælling om blindhed". Historien i forestillingen handler - kort fortalt - om en by, der rammes af en blindhedsepidemi.

- Det er megafedt, at der er nogle, som sætter pris på det, vi laver. Vi er en lillebitte aktør, som modtager en Reumert-nominering. Der er et David mod Goliat-aspekt i det, og vi elsker at være de små, der får lov til at være med.

Annonce


Der er et David mod Goliat-aspekt i det, og vi elsker at være de små, der får lov til at være med.

Marianne Klint, teaterleder, Momentum


At det er "En fortælling om blindhed", der er blevet Reumert-nomineret, overrasker ikke Marianne Klint, selv om hun oprindeligt havde svært ved at se det aktuelle i stykket.

- Men hvis der er en forestilling i denne sæson, som skulle give en nominering, så var det den. Da vi planlagde stykket, et år før premieren, snakkede vi lidt med Christian Lollike, som har iscenesat det, om hvad der var aktuelt ved, at folk bliver smittet og skal indlægges.

- Så kom coronaen, og pludselig var forestillingen så aktuel, som noget overhovedet kunne være, for en blindhedsepidemi kan sagtens oversættes til den coronasituation, vi står i nu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce