Annonce
Assens

Teater i sceneskift 2 uger før showtime

Det bliver helt det samme - bare et nyt sted. PR foto
Forestillingen fra Vestfyns Teater "Ikke uden min mor" har premiere den 22. januar. Her - mindre end to uger før - har teaterforestillingen skiftet scene.
Annonce

Det er cirka et år siden, at GlamsBjergHus blev booket til forestillingen "Ikke uden min mor", som bliver opsat af Vestfyns Teater. Nu har de så fået at vide, at det alligevel ikke kunne lade sig gøre.

I mailen til avisen skriver Bent Damsbo fra Vestfyns Teater.

- Det burde ikke kunne ske - vi indgik for snart et år siden en aftale med Glamsbjerg Hotel, om at vi kunne spille en forestilling der nu her d. 22. januar. I mandags fik vi besked om, at det ikke kan lade sig gøre - det burde ikke kunne ske med så kort varsel.

Det er det alligevel, og derfor har de fundet et nyt sted at opføre forestillingen. Det foregår på Glamsbjerg Fri- og Efterskole, Krengerupvej 50 i Glamsbjerg.

Stykket handler om det samme som før: "Historier om kvinder, der tilpasser sig, og historier om kvinder, der gør oprør, om kvinders muligheder og begrænsninger, håb og drømme - før, nu og i fremtiden."

"Ikke uden min mor" er baseret på interviews med 76 kvinder med 12 forskellige nationaliteter og fortælles i ord og musik på tværs af generationer og kulturer.

Scenekanten.com gav forestillingen seks stjerner i sin anmeldelse.

Billetter koster 150 kroner for voksne og 125 kroner for unge, og kan købes på vestfynsteater.dk, mail@vestfynsteater.dk eller per telefon på 30 28 29 65.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce