Annonce
Speedway

Team Fjelsteds startpiger har nedlagt arbejdet

Team Fjelsteds startpiger meldte tirsdag aften ud, at de ikke stiller op til yderligere ligamatcher. Så onsdag aftens match mellem Team Fjelsted og Region Varde Elitesport kan altså blive uden startpigerne. Foto: Peter Leth-Larsen
Startpigerne til Team Fjelsteds ligamatcher føler sig dårlig behandlet i forbindelse med parkering og fribilletter. - Det er en stor misforståelse, siger Heidi Jaenicke-Harpsøe, der står ved adgangskontrollen. Men onsdag aftens match kan altså blive uden startpigerne.
Annonce

Speedway: Team Fjelsted vil have mere kontrol med, hvem der får adgang til specialparkeringen ved minibanen ved Fjelsted Speedway Center - og mere styr på, om der kommer flere end ønsket gratis ind til ligamatcherne.

Opstramningen er faldet matchernes startpiger så meget for brystet, at de sent tirsdag aften meldte ud på Facebook, at de ikke vil være på plads til Team Fjelsteds ligamatch onsdag aften mod Region Varde Elitesport.

- Vi har på grund af nogle uacceptable og respektløse handlinger fra Annettes (formand Annette Vesterskov, red.) side måttet stoppe fra dags dato, skriver startpigerne i deres opslag på Facebook.

Heidi Jaenicke-Harpsøe, der står ved adgangen til specialparkeringen, svarer således på opslaget:

- Jeg er delvis skyld i den seneste uenighed mellem Team Fjelsted og vore fantastiske startpiger, og jeg kan sige at det hele er en stor misforståelse.

Over for Sport Fyn uddyber Jaenicke-Harpsøe sit svar således:

- Vi har et begrænset antal parkeringspladser ved minibanen, og nogle gange kommer startpigerne i tre-fire biler. Hver startpige har en fribillet til en chauffør, men nogle gange har der været flere gæster i bilerne. Vi skal også være sikre på, at den udleverede fribillet bliver brugt af chaufføren - og at alle andre ikke kommer gratis ind. Og vi skal også være sikre på, at fribilletterne ikke bare bliver givet videre. Det her gælder også andre frivillige. Vi vil ikke specielt mistænkeliggøre startpigerne. Blandt det betalende publikum er der snak om, at mange kommer gratis ind, og vi vil have en opstramning på det område.

- Bliver der en løsning, så startpigerne er på plads til onsdag aftens match?

- Det arbejder vi i hvert fald hårdt på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Kerteminde

Mårhund løs på Hindsholm

Kultur

Grum fremtidsvision indhentet af corona

Annonce